|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες (θα εκανα ολοκληρη λιστα με ερωτησεις αλλα θα ηταν αγενεια. Ας κατσουμε να διαβασουμε κι εμεις στην τελικη) αλλα μια ακομα ερωτηση, τι μαρκα ειναι η εποξικη και τι τυπος?
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο σε λίγες μέρες (μπορεί και αύριο, ανάλογα πόσο ελεύθερο χρόνο θα έχω στην δουλειά)
θα ετοιμάσω λίστα με όλα τα υλικά (μάρκα, τιμές, link) που χρειάζονται και με παραλαγές υλικών και θα την ανεβάσω στο φόρουμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα , όλα καλά με το ενυδρείο , άρχισε και το στοκάρισμα των ψαριών σιγά σιγά , ορίστε και ένα σημερινό βίντεο.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3ahT_3g0c80 |
|
||||
|
||||
![]()
Tα σπαει και το ενυδρειο και η μουσικουλα.....
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα , όλα καλά με το ενυδρείο , ενισχύθηκε το sump με επιπλέον βιολογικό υλικό (8 λίτρα siporax) και σφουγγάρια , έπεσε και η λίγη αμμωνία που είχα στο νερό του και πριν από λίγο προστέθηκε στην παρέα των peacock bass και το σαλάχι (potamotrygon motoro) .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τανε η ζηλια ψωρα.... αυτα ειναι λιτρα! (για τους τυχερους των μονοκατοικειων γιατι αν κανει κανεις σε διαμερισμα κανα τετοιο αστειο με τον πρωτο σεισμο παιζει να βρεθει στο ισογειο)
το sump το εχεις τιγκαρει υλικα?
|
|||
|
|||
![]()
Και στο διαμέρισμα μια χαρά μπαίνει ένα παρόμοιο , αφού πρώτα συμβουλευτούμε το μηχανικό για τις αντοχές της πλάκας.Είναι ακόμα καλύτερα να μπει κοντά σε κολώνα γιατί 1 τόνος + είναι σίγουρα πολύ βάρος.Όσο για το σεισμό , εξαρτάται από το μέγεθός του.......
![]() Το sump δεν το έχω τιγκάρει , έχω βάλει 1 ολόκληρο διαμέρισμα με σφουγγάρια μέχρι πάνω και υαλοβάμβακα και σε άλλα 2 διαμερίσματα 15 λίτρα βιολογικό υλικό siporax .Παίρνει αρκετό ακόμα , στην πορεία θα προσθέσω και άλλο , δεν θέλω όμως να το τιγκάρω και να μπουκώσει τελείως. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα αμμωνια και επιπλεον ψαρια ειναι λαθος τακτικη. Πρωτα στρωνουμε το ενυδρειο και στη συνεχεια προσθετουμε σιγα σιγα τα ψαρια. Δεν επιτρεπετε να εχεις αμμωνια και να βαζεις ψαρια μεσα. Το πιο πιθανο ειναι να τους εχεις ηδη δημιουργισει πρόβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Για θέρμανση έχω βάλει προς το παρόν 1 θερμοστάτη στο sump 200 watt και έχει δουλέψει ελάχιστα τα βράδια που έχει κάποιες μέρες λίγο ψύχρα.
Πέρυσι στο juwel vision 450 300 watt θερμοστάτης ήδη δούλευε κάποιες ώρες. Περιμένω να δω σιγά σιγά και με το που αρχίσουν τα κρύα τι θα γίνει. Το ενυδρείο μπήκε σε λειτουργία με το υπάρχων υλικό που υπήρχε στο προηγούμενο sump , όταν ξεκίνησαν να μπαίνουν τα ψάρια δεν είχα αμμωνία.Τώρα έχω πάρα πολύ λίγο , επειδή ταϊζω πολύ κατεψυγμένα , αλλά με μικρή αλλαγή νερού κάθε εβδομάδα διορθώνεται . Ορίστε και μερικές επιπλέον φωτογραφίες με τη βάση ντυμένη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 4 ΛΙΤΡΩΝ | CHRISTOS13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 06-07-11 22:16 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |