|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εκτυπώσω σε 1 κολλα χαρτι οτι υλικό εχουμε διαθέσιμο απο φυτα ψαρια ξυλα πετρες και θα προσπαθήσω πρόχειρα να σχεδιάσω και κανα hardscape...
Τα ψάρια να τα κλείσω?>...πότε να του πώ να τα πάρουμε?..1μερα τουλάχιστον πριν φαντάζομαι...Οσο για τις χορηγίες το καλύτερο πιστεύω ειναι αυτό που πρότεινα,και θα μεινουμε ολοι ευχαριστημένοι... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια τελευταία πρόταση που την ξεχάσαμε, έτσι πριν πάρουμε οριστική απόφαση.
Tilapia butticoferi από Gambia river;
|
||||
|
||||
![]()
παλουκάρια ,μίλησα με Αβυσσο πριν λίγο..μου είπε οτι τα ψάρια θα πρέπει να τα παραλάβει καποιος απο το χώρο της εκθεσης την δευτέρα,οπου θα τα φέρει το παιδί που τα έχει...μπορεί καποιος απο εμάς να πάει?...αλλιως να το κοιτάξω εγω..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Δευτερα...
Διοτι θα χρειαστει να τα φιλοξενησουμε καπου...και μετα απο 4 μερες να τα παμε παλι αλλου...Θα τα παιξουν! Δεν γινεται να τα παραλαβουμε Πεμπτη - Παρασκευη? Στελακο,εγω βρηκα το πρωτο σεταπ....Βρειτε εσεις το 2ο! ![]() Κανε δημοσκοπηση....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ρώτησα και περιμένω γνώμες!
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμμμμ!!!....ναι δημητρη εχεις ενα δίκιο σε αυτό...δεν ξέρω τί γινεται..θα πρεπει να μιλήσω πάλι για να δούμε..αν και μάλλον δυσκολα πιο πρίν..τι να πω....!!!!!
YΓ εμένα δεν με τρελαίνει και πολύ το τιλάπια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα στησιμο που νομιζω οτι δεν θελει πολυ black water ( για να φανουν και τα ψαρια.
με ενα τετοιο στησιμο και με αρκετα φυλλα καταπα αν εχετε, το κοπαδακι θα βολταρει καπου στο κεντρο φανταζομαι και θα δειχνει ομορφα. εγω μια ιδεα εδωσα,αντε να δουμε κι αλλες.... ΥΓ. αν στην παρουσιαση του ενυδρειου μπορειτε να ριξετε λιγη τροφη θα ειναι πολυ ομορφο θεαμα ενα κομματι γαριδα, μαριδακι κ.λ.π παντος ρωτηστε και τον Σταυρο τι τρωνε... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |