|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η προσαρμογή των ψαριών στο ενυδρείο σου ήταν σωστή και δεν ήταν από το μαγαζί που το αγόρασες έτσι, τότε είναι στρεσσαρισμένο και όπως είπαν και οι πιο έμπειροι αλάτι ή melafix θα το βοηθούσαν να καλμάρει λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσωπικα παντα ειχα και αλατι με τα γκαμπι και τα μολλι και δεν ειχα θεμα!
μονο μια φορα ειχα αρρωστια και την ξεπερασα με αλατι και οζον!(φιν ροτ)
|
||||
|
||||
![]()
1) αν το γκαπυ εχει γονοπόδιο απο κάτω ειναι αρσενικό
2) κανε τα ''μπάνια'' που ειπε ο exelix 3) απο που εβγαλες ignatios1993 οτι τα γκαπυ ειναι υφάλμυρου? |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μου την έδωσε τώρα, θα το επιστρέψω πίσω αύριο το ψάρι να πάρω ένα άλλο. Ακόμα δεν πρόλαβα να ηρεμήσω με το στρώσιμο του ενυδρείου, να έχω προβλήματα με τα ψάρια ακόμη δε τα πήρα; Θα το επιστρέψω πίσω, θα πάρω ένα άλλο θηλυκό αυτή τη φορά σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότα πηγαίνεις για ψάρια μην του λες βάλε μου τόσα, θα κάθεσαι μπροστά στα ενυδρεία και θα τα κοιτάς κάποια ώρα, θα τα ξεχωρίζεις και θα διαλέγεις τα πιο "δυνατά". Αν γίνεται να ζητάς να ταΐζει και μπροστά σου και θα βλέπεις αν τρέχει για τροφή ή μένει κρυμμένο κάποιο.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά έχεις δίκιο. Αύριο θα το επιστρέψω το συγκεκριμένο και θα διαλέξω ένα "καλό".
![]() ------------------------- Ωραία, πήγα σήμερα πίσω το ψαράκι που είχε κάποιο πρόβλημα και πήρα ένα άλλο θηλυκό, αυτή το φορά όποιο ήθελα εγώ! Θα πάρω και μερικές γαρίδες που έχω σκοπό και ακόμα ένα φυτό, και θα κάνω την "επίσημη" παρουσίαση του ενυδρείου μου που τόσο καιρό το περιμένω! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silve992 : 25-09-12 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαριδούλες κάνε λίγο καιρό κράτει να έρθει στα ίσια του και ο βυθός για ασφάλεια και μετά το προχωράς.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο Guppy | krispie | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-06-11 11:04 |
Άρρωστο guppy | gmass | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-09-10 23:40 |
Άρρωστο αρσενικό guppy | cpapakon | Ζωοτόκα | 11 | 04-01-10 23:29 |
Άρρωστο Guppy | Δημήτρης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 30-07-07 15:57 |
Άρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |