|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
thx.οι φωτό το αδικουν.αλλα ακομα και με τρίποδο παραείναι σκοτεινο για να βγεί καλη η φωτο :P
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 24-09-12 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με τι τραβας?compact? Ισως να μπορεις να βαλεις κανενα cpd,απο αποψη μεγεθους,αλλα και παλι θελουν χωρο για κολυμπι. Κυβος ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
με κομπακτ σε πρόγραμμα ναι ...
![]() ![]() cpd ε?..εχει αρκετές κρυψώνες..θα μπορούσαν 4-5 ...αλλιως ειναι κατι αλλα tetra που χρησιμοποιεί ο amano (ψαξε βρεστα θα μου πεις τωρα),αλλα για tank που μπορει να ξεστηθεί και σε 1 μηνα δεν νομίζω οτι αξίζει τοσο ψάξιμο.... οχι ειναι το 25λ της Sicce με διαστασεις 35μΧ30υΧ20π |
|
||||
|
||||
![]()
Αποφασισε τι μπορεις να βρεις και ποσο και αν δεν το ξεστησεις προχωρα...
Αλλα ξανοιξε λιγο το χρωματακι γιατι ουτε τα ψαρια δεν θα βλεπουν και θα κουτουλανε στα τζαμια.Εκτος και αν βαλεις φωσφοριζοντα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο μια σύντομη αναζήτηση(το απόγευμα θα ξεφυλλίσω κατι TFH που εχω),σκέφτηκα και τα κουνουπόψαρα ,καθώς και τα glowlight tetra...γενικα ηθελα οσο το δυνατό να ξεφύγω απο τετρα και τετοια..αλλα κατι μου λεει οτι εκει θα καταληξω παλι χαχα---επισης υπάρχει και η εναλακτική των εντλερ αλλα δεν νομίζω οτι πολυ κολλάνε σε τετοιο στησιμο.!
------------------------- παιδες..το 1 απο τα 4 παρουσιάζει καμπουρίτσα,λίγο μαζεμένη κοιλια(προφανώς λογο κακης ανατροφής) και κλεισμένη ουρα...να του κάνω μπάνια με αλάτι ή να συνεχίσω με πρωτεινουχο τάισμα μπας και στρώσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 24-09-12 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο minimal aquascape… | AQUA PURA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 13-07-12 19:25 |
Νέα "minimal λιμνούλα" | Vasilizzz | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 19-11-10 10:46 |
μια minimal λιμνοθλα.... | ronis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 09-06-10 10:43 |