|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει και θα ήθελα κάποιες γνώμες από τους ειδικούς στο θέμα DIY CO2, αλλά έχω διαβάσει στο Ιντερνετ ιστορίες για μπουκάλια που σκάνε από την πίεση.
Μήπως κάποιο pressure regulator είναι καλή ιδέα στο DIY CO2;;;
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα κάνω και μία άλλη ερωτησούλα.Δεν γνωρίζω αν στο 60λιτρό σου θα βάλεις και γαρίδες ChocolatePuma αλλά επειδή σκέφτομαι να βοηθήσω λίγο την ανάπτυξη των φυτών ενός φούλ φυτεμένου γαριδάδικου που έχω με diy co2, υπάρχει περίπτωση η diy κατασκευή να δημιουργήσει πρόβλημα στις γαρίδες και να τις χάσω;Ξέρω ότι τα ψάρια είναι πιο ανθεκτικά από τις γαρίδες και ίσως αντέξουν σε κάποιο λάθος της παροχής του co2 αλλά τι γίνεται με τις γαρίδες; Μπαίνει diy co2 ή να μην το επιχειρήσω καθόλου.
ΥΓ.Συγνώμη ChocolatePuma αν ρωτάω για κάτι δικό μου σε δικό σου θέμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και να προβλεφθεί ενοίκιο, όταν "φιλοξενούνται" ερωτήσεις... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο τελειωμα του σωληνα δεν μπορουμε να βαλουμε πετρα απο την αεραντλια ωστε να σπαμε την φυσαλιδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια χρησιμοποιουσα diy co2 και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη και πανευκολη περιπτωση.
Το πρωτο κιτ μαλιστα το ειχα αγορασει εργοστασιακο, και περιλαμβανε ολα τα απαραιτητα και μαζι και διαχυτηρα με αντλιακι (σε κανα χρονο τα παιξε και το βαλα στο φιλτρο) Το μιγμα μαγιας-ζαχαρης και σοδας (η σοδα βοηθαει στο να βγαινει περιορισμενη ποσοτητα ωστε να κραταει περισσοτερο. Απ οτι θυμαμαι με μισο κιλο ζαχαρη δουλευει σχεδον ενα μηνα) μπορεις να το βρεις και σε πετσοπ ωστε να δεις τις ακριβεις αναλογιες και μετα να το φτιαχνεις μονος σου (εγω ετσι ειχα κανει, αλλα δεν ειναι τελικα τοσο δυσκολη συνταγη, ενα φακελακι μαγια, μισο κιλο ζαχαρη και ενα κουταλακι γεματο με σοδα) Ο λογος που το σταματησα ειναι ο φοβος για ph crash λογο πολυ χαμηλου KH αλλα βλεποντας σε πειραματα οτι τελικα δεν επηρεαζεται και τοσο το ph με αυτο το ειδος παραγωγης co2 ψηνομαι κι εγω να το ξαναστησω ------------------------- Παράθεση:
οχι, καλυτερα με διαχυτη η στο φιλτρο.
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 26-09-12 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω που εχω εξωτερικο φιλτρο να το περασω στην εισαγωγη του φιλτρου το σωληνακι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|