|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος θα κανει την επεμβαση;
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις τα τευχη του περιοδικου "Ενυδρειο" σε ενα απο αυτα λεει πως (και που) γίνονται επεμβασεις την Ελλαδα (Υπηρχε ενα αρθρο για ενα χρυσοψαρο που εκανε αφερεση λίπους με επέμβαση)! Δεν θυμαμαι σε ποιο τευχος ειναι ομως, δυστυχως!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια..μην τρελαθουμε τωρα τελειως..μιλάμε για γκάπυ...αναπαραγωγής...μωρα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι έγινε μία επέμβαση (και πολύ συγκεκριμένη μάλιστα - αφαίρεση λιπώματος από lionhead αν θυμάμαι καλά) και ακολούθησαν άλλες 2-3 ίδιες δε σημαίνει ότι άιντε, πήραμε το κολάι και θα αρχίσουν να γίνονται εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις νεφρού και δεν ξέρω εγώ τι άλλο στα ψάρια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειπα κατι τετοια..! Απλα λεω οτι μπορει να υπαρξει τροπος για να σωθουν! Αλλα...δεν ειναι σιγουρος και σιγουρα ειναι πολυ ακριβος!
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, φανταζομαι ελαχιστοι θα πληρωναν ενα σκασμο λεφτα για μια εγχειριση σε νεογεννητα γκαπυ που ειναι μαλλον αδυνατο να σωθουν, ομως αν υπαρχουν στοιχεια για τον ανθρωπο που εκανε την εγχειριση καλο ειναι να υπωθουν μια και ολοι εχουμε τουλαχιστο καποιο ψαρι που θα πληρωναμε τα παντα για να σωθει αν παθαινε κατι
|
||||
|
||||
![]()
Αν αναφερόμαστε στο ίδιο περιστατικό έγινε από καθηγητή (δε θυμάμαι τίτλο και όνομα) της κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Και πάλι όμως το ξαναλέω, η επέμβαση που έγινε (έγιναν άλλες 2 παρόμοιες απ'ότι έχω διαβάσει, για τη μία ξέρω ότι το ψαράκι δεν άντεξε) ήταν πολύ συγκεκριμένη. Αφαίρεση λιπώδους ιστού που βρίσκεται εξωτερικά στο κεφάλι του lionhead. Δε γνωρίζω (στην Ελλάδα σίγουρα όχι) για πιο πολύπλοκες εγχειρήσεις σε ψάρια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies με...??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-11-10 10:23 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |