|
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα κολυμπανε μεχρι τωρα αλλα καθε λιγο και λιγακι οπου βρουν καθονται λιγο γιατι αλλου θελει να παει το ενα και αλλου το αλλο και κουραζονται
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβασε καμια φωτο να δουμε πως ειναι...θα μπορουσε να υπαρξει τροπος να τα σωσεις...αλλα ειναι πανακριβος και δεν αξιζει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι για τα σιαμαια ψαρακια. Αυτό όμως που μπορείς να κανείς για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών είναι να προμηθευτεις μερικά άτομα από κάποιο σοπ ή φίλο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και το ενδεχομενο να τα μεγαλώσεις σε ξεχωριστό χώρο ομως μιας και το φαινόμενο ειναι ψιλοσπάνιο..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως τα ψαράκια αυτά δεν επιζούν πολύ καιρό.Ατροφεί το ένα από αυτά και επηρεάζει και το άλλο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος θα κανει την επεμβαση;
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις τα τευχη του περιοδικου "Ενυδρειο" σε ενα απο αυτα λεει πως (και που) γίνονται επεμβασεις την Ελλαδα (Υπηρχε ενα αρθρο για ενα χρυσοψαρο που εκανε αφερεση λίπους με επέμβαση)! Δεν θυμαμαι σε ποιο τευχος ειναι ομως, δυστυχως!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια..μην τρελαθουμε τωρα τελειως..μιλάμε για γκάπυ...αναπαραγωγής...μωρα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως σε τετοιες περιπτώσεις (γενετικά αδυναμα ψαρια,κλπκλπ) ειμαι υπερ της ευθανασιας γιατι δεν κινδυνεύουν κ οι υπόλοιπες γεννιές...ανανέωσε τα γκάπυ σου γιατι πιθανότατα εχεις ασθενείς γεννες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies με...??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-11-10 10:23 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |