|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To afra το ξεπλυμένο, μπορεί να είναι αρσενικό, απλά το τελευταίο στην κυριαρχία!
Πάντως όσον αφορά με τα άφρα, ποτέ μην λές ποτέ! Σε εμένα φαντάσου τα saulosi, ¨εχω μια θηλυκιά που δεν μπουκώνεται γιατί είναι αρχηγός(και μάλιστα, αν δεν ήταν κίτρινη, και ήτα μπλέ θα έλεγες ότι είναι αρσενικό). Αν δεν έχεις δει μπούκωμα πιστεύω, πως τίποτα δεν είναι σίγουρο! |
|
||||
|
||||
![]()
το γκρι ειναι θυληκο 1000τις εκατο. μονο αυτο ειναι ετσι βαγγο τα αλλα τρεια εχουν παρει χρωμα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό το γκρι είναι και το μικρότερο σε μέγεθος.. ------------------------- Στέλιο δες και πόσο καθαρό ψάρι φαίνεται το αρσενικό estherae που είχαμε πάρει(1ο στην φωτο που αρχίζουν τα estherae)... Και το afra το κυρίαρχο έχει πολύ καθαρά χρώματα και ειδικά το flavus.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 23-09-12 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα ηταν πολυ καθαρα αυτα τα ψαρια ρε βαγγο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε Βαγγελη.ομορφα και υγειη ψαρια και ενα τρομερο ενυδρειο.
αποτελεσμα ενος καλου χομπιστα.νασαι καλα να το χαιρεσαι. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |
Απτο πρωί φαίνεται η ωραία μέρα!!!! | supermanx | Ζωοτόκα | 17 | 16-12-08 00:17 |
Πρόταση ψαριών για 400αρι Rio | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-08 19:10 |
Καπάκι για 400αρι juwel | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 20-05-08 13:44 |
Photo από το 400αρι με τα διαμαντάκια μου... | TAN | Δίσκοι | 10 | 08-06-04 23:33 |