|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως δεν έχει πρόβλημα.. μπορεί να μην αναπτύσεται, αλλά δεν θα χαλάσει.. φως είναι το σημαντικό.. ------------------------- πωω χάλια η σύνταξή μου.. ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 22-09-12 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Αν δεν κανω λαθος (οκ ειμαι ο πλεον ασχετος με τα αλατια απλα πηρα ενα κομματι βραχο ![]() ο βραχος τρωει καποια ειδη αλγης (δεν ξερω αν εχει σχεση με αυτη την κοκκινη αλγη της ocean nutrition που αγορασα που ειναι σε φυλλαρακια και κοβεις κομματια και τα ριχνεις μεσα)
|
||||
|
||||
![]()
Στο μονο μαγαζι που εχω δει (απο αυτα που παω) να πουλανε chaeto ειναι στο water inn αλλα σπανιες φορες την εχω πετυχει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κανονική τροφή πρέπει να του ρίχνεις για να τρώνε τα ζωντανά που έχει πάνω (κοπήποδα, σκουλίκια).. ¶μα δεν βρεις τίποτα αθήνα, έχω απο αυτήν αν θέλεις http://www.ebay.com/itm/Red-Dragons-...item3a79f3a47b
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζωη οπως δειχνει εχει, ισως οχι σαν αυτα που βλεπω στα θαλασσινα σας με 500 κοραλλια κτλ, αλλα ειναι οκ. (εχει και κατι μικροσκοπικα καβουρακια) Η αλγες της ocean nutrition δεν κανουν δουλεια σαν τροφη? (βγαζει πρασσινη, κοκκινη και μπλε, εγω πηρα κοκκινη, δεν ξερω αν εχουν διαφορες, παντως και στις γαριδες που εδωσα λιγο την τσακισανε)
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνε και λίγη τροφή, όχι φυλαράκι, κάτι που να βυθίζεται..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η αλγη βυθζεται, και μαλλον καταναλωνεται σχετικα γρηγορα απ οτι βλεπω...
Προτεινεις κατι καλυτερο? οι τροφες του γλυκου νερου κανουν? (εχω τριων ειδων πελετακια για γαριδες, σαλιγκαρια και βυθοψαρα αλλα δεν εριξα γιατι φοβηθηκα μη δεν καταναλωθουν και γινουν αμμωνια)
|
||||
|
||||
![]()
που τον εχεις νικο το βραχο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαστασεις φιαλης co2 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 09-03-11 21:59 |
διαστασεις ενυδρειου | xrigeorgis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-07-08 13:47 |
Διαστασεις ενυδρειου | iliastra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 28-02-08 12:21 |
διαστασεις ενυδρειου | alekrx8 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-12-06 12:10 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |