|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() στην τελευταια ερωτηση σου δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν το εχω δοκιμασει.το ph στο ποσιμο νερο που θα παιρνεις απτο τελικο σταδιο λογικα θαναι λιγο πεσμενο,αφου θαχουν αφαιρεθει ολες οι διαλυμενες στο νερο ουσιες και τα αερια που περιεχει οταν βγαινει απτη βρυση.ομως το Ph μπορει να αυξομειωνεται απο διαφορους παραγοντες.(σωληνωσεις,αναλογα την εποχη κλπ)δεν το εχω δοκιμασει ομως οποτε θα σου πω ψεματα οτι και να σου πω.εγω οσο ειχα την οσμωση δεν προλαβα να τη βαλω στη βρυση για να φιλτραρω και το νερο που πινουμε.(κακως δεν το εκανα και θα πρεπει να γινει καποια στιγμη)αλλα υπαρχουνε πολλοι εδω μεσα που χρησιμοποιουνε ΑΟ για ποσιμο και για το ενυδρειο.δε θα κανεις κατι καινουριο δηλαδη,οποτε μη σε ανησυχει αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,αυτο που συμβαινει με τη βρυση σου,ειναι μεν γνωστο οτι μπορει να συμβει,αλλα δεν ειναι και τοσο συνηθισμενο.οποτε λογικο ειναι να πρεπει να αποκλειστουνε οι συνηθισμενες αιτιες πρωτα
![]() και οντως απτο ενυδρειακο χομπι μαθαινεις πολλα! ![]() εγω (και οχι μονο εγω),σταθερες συνθηκες στο ενυδρειο μονο με την ΑΟ μπορεσα και πετυχα. |
|
||||
|
||||
![]()
οντως !!βλεπεις με το νερο στον πειραια δεν ειχα ποτε προβλημα..και επειδη γενικα με την περιοχη που μενω τωρα ειχα παντα επαφη δεν ειχα ακουσει κατι τραγικο ποτε,παλια μονο (πριν 20 χρονια) ηταν υφαλμυρο το νερο..βεβαια και σε επαφη που ειχα με την ευδαπ μου ειπαν πως ο ρολος τους ειναι κατα μια εννοια υποστηρικτικος..τελος παντων..προχωραω σ αγορα ...και αν προκυψει κατι νεοτερο εδω ειμαστε
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα! υποστηρικτικο ρολο η ευδαπ ε?τι υποστηριζουνε τα υποστηριγματα?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
Το ενυδρειο μετα απο καιρο | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-03-09 08:04 |
Backround ΜΕΣΑ στο ενυδρειο! | Don LiMo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 23:46 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |