|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο λεει. tsag ανοιξε κανα λινκ
![]() ![]() δεν το πηρε το ματι μου γιαυτο και το ανεβασα για να υπαρχει και αν θεωρηθει αξιο, να γραφτει μια παραγραφος σε κανα υπομνημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα να δεις.. το είχα αναφέρει κι εγώ κι όλας
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E8%EC%E9%EA%DE
|
||||
|
||||
![]()
Πολλές φορές έχει γραφτεί, τώρα πώς ξέφυγε και δεν είναι σε υπόμνημα... Όλα θα γίνουν, αλλά ξέρετε στα ενυδρεία χρειάζεται υπομονή!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, πιστευω οτι ειναι αρκετα παρεβλεπομενα κεφαλαιο απο εμας τους αρχαριους. Κοτσο ειδα την αναφορα σου, πιστευω οτι μπορει να μπει εκεινη αυτουσια σε ενα υπομνημα χωρις πολλα πολλα.
exelix πραγματι!! Πολλη υπομονη και πολυ διαβασμα στην αρχη αλλα και συνεχως!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ο σωστος αρχαριος ενυδριοφιλος ξεκιναει χωρις εμπειρια μεν αλλα εχοντας διαβασει πεντε πραγματα οποτε μπορει βεβαια να μη θυμαται οτι η κλιμακα του ph ειναι εκθετικη, ομως θα φροντισει να ακολουθησει τη βασικη συμβουλη που λενε ολοι, δηλαδη οτι σε ενα ενυδρειο δεν πρεπει να συμβαινουν αποτομες μεγαλες μεταβολες, και πως η ασφαλεστερη μεταβολη του ph (τουλαχιστο προς το οξινο) ειναι max 0,2.
Ο μη σεινηδητοποιημενος ειτε μαθει τη φυση της κλιμακας ειτε οχι θα κανει τα δικα του ως συνηθως.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω το κομμάτι του ακουαμαν που έχει και τους τύπους-πράξεις, είναι μια χαρά..
|
||||
|
||||
![]()
Ισχιει Νικο αλλα παρε παραδειγμα εμενα. Πιστευω βλεπεις τι διαβασμα ριχνω 2μηνες τωρα, πριν καν ξεκινησω το ενυδρειο, για ναμαι οσο πιο ετοιμος γινεται. Αυτο δεν τοχα υποψην μου ομως. Υπαρχουν πολλα πραγματα απο εσας τους εμπειρους που θεωρουνται αυτονοητα και λογικο ειναι, παιζετε σε αλλο επιπεδο και καποια πραγματα λαμβανονται υποψην σαν στανταρ. (exelix θυμησου τη συζητηση μας περι χλωρινης και ξυδιου, ειναι ενα τελειο παραδειγμα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|