|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σωληνακι συνδέεται με την κορυφή του φιλτρου και βγαίνει στην επιφάνεια έτσι ώστε να παίρνει αέρα το φιλτρο( αν το βγάλω η το βουτήξω στο νερό το φιλτρο θα σταματήσει τις μπουρμπουληθρες και το θόρυβο και απλά θα γυρνάει το νερό) έτσι όμως δεν θα οξυγονονεται το νερο( ή κάνω λάθος;;
![]() Μέσα στο φιλτρο έχω ένα σφουγγάρι και λίγο siporax mini της sera! |
|
||||
|
||||
![]()
με ποια σειρά εχεις τα υλικά?? στον πατο σφουγγάρι και μετα χυμα σιποραξ ή το αναποδο?..αν βγάλεις το σωληνάκι (το οποιο δεν χρειαζεται) σηκώνεις το φίλτρο ωστε η μισή εξοδος να ειναι μεσα και η αλλη μιση εξω απο το νερο ωστε να εχεις ανατάραξη επιφάνειας...αυτο ειναι υπερ αρκετο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο δεν πρέπει να είναι μέσα στο νερο;αμα βγάλω τη μισή τρύπα της κορυφής δεν θα χαλάσει το φιλτρο;
Στο πάτο του φιλτρου έχω το σφουγγάρι και μετα το σιποραξ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι να χαλασει?
|
||||
|
||||
![]()
προφανώς καποιο κομματακι απο σίποραξ ''βρίσκει'' στην φτερωτή και σου κάνει θόρυβο...άλλαξε τη διαταξη των υλικών
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω.. απο τα πρώτα μου φίλτρα.. τι μου θύμησες
![]() άμα το βάλεις να χτυπάει στο τζάμι δεν κόβει κάπως?? ------------------------- 250λ/ω, 40-45λίτρα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 20-09-12 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ε μια χαρά ειναι ρε παιδιά ...μην τρελαθούμε τελειως..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω απλά πιστεύω ή τουλάχιστον πίστευα ότι αμα είναι έστω και λίγο έξω απο το νερο θα χαλάσει!Κοιταξτε έβγαλα το σωληνάκι και σταμάτησε και ο θόρυβος και οι μπουρμπουλίθρες.έειδη όμως η ροή τις παρασύρει ακόμα σκέφτηκα να βάλω μπροστά στην έξοδο του φίλτρου τον θερμός ταύτη για να κόβει την πίεση.τί λέτε,καλή ιδέα;
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λίτρα την ώρα γυρνάει το φιλτράκι και ποσα λίτρα ειναι το ενυδρέιο?..
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανταλλαγή αερίων γίνεται στην επιφάνεια του νερού. Με ένα ελαφρύ κυμματισμό (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων) είσαι καλυμμένος. Αν οι μπουρμπουλίθρες αέρα (και όχι φυσικά οξυγόνου όπως πολλοί νομίζουν) διαλύονταν στο νερό θα έπρεπε πριν φτάσουν στην επιφάνεια να έχουν μικρύνει, αλλά δεν προλαβαίνουν. Απλά αυξάνουν την ανατάραξη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες πολλες σε εξωτερικο φιλτρο μετα απο καθαρισμο (βιντεο) | gemen | Γαρίδες | 13 | 05-12-13 09:27 |
γαριδες | nickos13 | Γαρίδες | 6 | 26-06-11 07:41 |
τι φιλτρο πιστευετε οτι ειναι καλο για τις γαριδες σας. | kifinas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 1 | 25-03-11 18:55 |
Προτασεις για εξωτερικο φιλτρο σε συνδυασμο με γαριδες. | fotis_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-10 04:54 |