|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο το πρώτο βίντεο με αφήνει να δω...τα άλλα 6 είναι private...
![]() -----------άκυρο και από εμένα--------- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() σου δινει τους κωδικους.... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον μεχρι τωρα!!!! Ειμαι στο part 3. Πραγματι το 1 ηταν λιγο zzzz....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανες συμπεριφορές αυτά τα ψαράκια.Πρώτη φορά βλέπω να φυλάγονται οι γόνοι από άλλα ψάρια εκτός των γονιών τους.Φοβερό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bασικα πολυ χαιρομαι που ετυχα να το δω αυτο το βιντεο. Τα ειδα ολα ενα ενα, πραγματι απιστευτες συμπεριφορες, και οντας αρχαριος μπορω να πω οτι μαλλον υποτιμησα ΠΟΛΥ τις ικανοτητες και νοημοσυνη των ψαριων, και ειδικα αυτων των συγκεκριμενων. Απιθανες εναλλαγες συμπεριφορας!!
ΥΓ επισης δεν μπορω να μην σχολιασω ποσο πρεπει ναχει λιωσει ο δημιουργος αυτου του βιντεο για να το φτιαξει, μεχρι και οταν πεταχτηκε εξω απτο νερο το ψαρι εκει ηταν, πρεπει να ριζωσε μπροστα στο ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα multies δημιουργούν αποικίες και όλα τα μέλη της αποικίας συνεισφέρουν στην προστασία της.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας
Γιατί δεν μπορώ να δώ τα βίντεο μπορεί να μου πεί κάποιος? Βάζω κανονικά τον κωδικό αλλα δέν μου τα ανοίγει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα έπρεπε. ΥΓ.Τελικά το επόμενο ενυδρείο μου αν όλα πάνε καλά θα είναι με multies.160-180 λίτρα όλα δικά τους. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ντοκιμαντερ Ευρωπαικων Ψαριων | kwstas_original | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 0 | 29-07-10 20:53 |