|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
500 - 700 λιτρα θα ειναι οκ,
Αν το 100ρι ειναι απλα προσωρινη λυση ενταξει, αλλα για μονιμα δεν ειναι ουτε για πλακα για τετοιο ψαρι. Φυσικα οι θρμοκρασια πρεπει να κρατιεται χαμηλα, και δε χρειαζονται θερμαντηρες οσο κι αν πεσει το χειμωνα. Αντι για διακοσμηση σκεφτηκες καθολου ταπητα αλγων? (δειχνει απολυτα βιοτοπικο με τα χρυσοψαρα αφου κι οι λινες τους ετσι ειναι, αλλα δεν γνωριζω ποσο ευκολα γινεται να δημιουργηθουν χωρις α γεμισουμε πρασσινο νερο)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο που του εδωσες παραπανω λιτρα!
οσο για τα υπολοιπα,οπως σου ειπαν τα παιδια! θερμοκρασια χαμηλα και αν θελεις και αλλο για παρεα,μονο σε παραπανω λιτρα!για μονος του,νομιζω του φτανουν τα λιτρα!μην ειμαστε και υπερβολικοι! για τον ταπητα αλγων ειναι μια πολυ καλη λυση που ειπε και ο nick! ψαξε σχετικο θεμα του socratis στα threads για χρυσοψαρα! θελεις 1watt/litre και καλο ταισμα για λιγο καιρο! εγω δεν τα καταφερα στο ενυδρειο,αλλα τα εβαλα σε γλαστρολιμνη στην αυλη και καταφερα,με (οσο γινεται) ελεγχομενο φυσικο φως,πρασινο νερο και ταπητα! καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χμμμ επειδη ισως δεν το αναγνωρισα καλα, δεν ειναι commet ή εκανα λαθος? αν ειναι σιγουρα δεν του φτανουν, τουλαχιστο ως προς το προσφερομενο μηκος που εχει ενα κλασσικο κατοσταρι... Αν ειναι αλλο ειδος σορρυ, λαθος. Ο ταπητας αλγων που εχω δει σε βιντεακια και σε φωτογραφιες ειναι ολα τα λεφτα, αλλα τωρα ποσο ευκολο ειναι να γεμισεις επιλεκτικα πρασσινη σποτ, και να γεμισεις μαιστα χωρις να καταληξεις με καταπρασσινο νερο, φανταζομαι θα πρεπει να ακολουθησει καποιο tutorial
|
||||
|
||||
![]()
ας μην γινόμαστε υπερβολικοί...το ενυδρείο ειναι ΑΔΕΙΟ απο διακόσμηση,κ το ψάρι ειναι σε μικρό μεγεθος ακόμα..εγώ πιστεύω οτι ειναι μια χαρά για αυτα τα λίτρα,με σωστή διατροφή και καθαρό νερο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nick, αν μπορείς να δώσεις links για βιντεάκια που είδες για τον τάπητα, θα ήταν super.
Η θερμοκρασία του χθες και σήμερα ήταν στους 22 β. Στόχος είναι οι 20-21, που συνήθως έχουμε σταθερή στο σπίτι τους χειμερινούς μήνες. Νομίζω πως είναι καλή για το ψάρι, χωρίς να χρειάζομαι ψύξη ή θέρμανση. Η gH σήμερα ήταν 13 β. Δεν παρουσιάζει τάση αύξησης παρά την ύπαρξη του κοραλλιού. το κοχύλι που φαίνεται στο βάθος, είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχει μια θαλάμη για το ψάρι. Ο Jerry την χρησιμοποίησε από την πρώτη μέρα που τον έβαλα μέσα. Μόλις έχω την ψηφιακή μηχανή στα χέρια μου, θα τραβήξω μερικές φωτο υψηλής ανάλυσης. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
skalaria-tom&jerry | joys | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 29-10-07 14:29 |