|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πιστεύω ότι έχει στρώσει γιατι νομίζω ότι τα νοτεικα ήταν 10 και όχι 0!πσον αφορά την τροφή έριχνα λίγο 10 φυλαρακια γιατι φοβόμουν να ρίξω περισσοτερα.Αν όντως έχει στρώσει και έχω νιτρικα 10 δεν θα πολλαπλασιαστούν;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 φυλλαρακια σε ποσα λιτρα και ποια και ποσα ψαρια θα μπουν για αρχη?
|
|||
|
|||
![]()
Σε 250 λίτρα! Για ψάρια θα δουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαζε παραπανω τωρα, να φτασεις διπλη τροφη απο οση θα εριχνες στα πρωτα ψαρια που θα μπουν.
Να μη την αφηνεις να μουχλιαζει μονο. Ριξε και καμια ταμπλετα βυθου.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σημερα εκανα παλι μετρησεις και βγηκαν οπως και οι προηγουμενες!(νιτρικα μαλλον 10)!πηγα στο water inn και μου εκαναν και εκει μετρηση και μου ειπαν οτι εχω 0 αμμωνια 0 νιτρωδη και 0 νιτρικα και οτι ειμαι ετοιμος να βαλω ψαρια(αφου εχω 0 αμμωνια και 0 νιτρωδη)!δεν ξερω εχω μπερδευτει τελειως!επισης μου ειπε οτι για να δημηουργηθουν νιτρικα πρεπει να εχω μεσα ψαρια!νομιζω οτι τα λεει λαθος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις φυτα μεσα?
Εκανες αλλαγη?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω μέσα τίποτα εκτός απο το χαλίκι.και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή;για να εισαγω μέσα στο Ενυδρείο ψάρια δεν πρέπει να έχω νιτρικα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για στρωσιμο | asimakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 03-07-11 14:31 |
Ερωτηση για αμμωνια(στρωσιμο) | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-11 18:43 |
Ερωτηση σχετικη με μπολι και στρωσιμο ενυδρειου | Μανος Θες | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-12-09 15:54 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-05-07 15:16 |