|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σκίμμερ που σου βαλα είναι κρεμαστό..
Σκέψου οτι το με το πακέτο σου θα πρέπει να πάρεις και λίγο βράχο, αραγωνητή, άνθρακα, αντιφώσφορο, ένα κυκλοφορητή ακόμα(εγώ όλα αυτά στα έβαλα στο κοστολόγιο).. Και το σκίμμερ πραγματικά πιστεύω πως δεν θα κάνει δουλειά στα 130 λίτρα.. Αν κοιτάξεις για καμιά προσφορά θα βρείς 100-150 με βάση..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κατι που εχω απορια τοσο καιρο! γινεται να βαλω κυκλοφοριτες απο τα κλασσικα τα φιλτρα? ας πουμε εναν τετοιο http://www.google.gr/imgres?hl=el&bi...67&tx=74&ty=60
|
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι ξέρω όχι, δεν κάνουν, γιατί αντί να διαχέουν το νερό, το ρίχνουν σε πίδακα και έχεις μια λωρίδα με ισχυρή ροή και τίποτα γύρω γύρω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά μπορείς να κάνεις κάποια παντέντα για την ροή με αρκετά καλά αποτελέσματα (νομίζω υπάρχουν και έτοιμα), και σίγουρα είναι καλύτερο απο το τίποτα.. Εγώ ας πούμε σε μια αναβάθμιση (σε λίτρα) που είχα κάνει, έβαλα μέχρι να πάρω κανονικό.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα οποτε θα παραγγειλω εναν της sun-sun αν ειναι! σας ευχαριστω πολυ!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην Tanganyika...!! | alex siak 1986 | Tanganyika | 24 | 06-06-12 02:30 |
Ο Κώστας νέος Mod στη θάλασσα! | accnt | Greek Aquarist's Boards | 24 | 20-06-08 16:51 |