|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Α, το ξέχασα να στο πω, ξέρω ότι μπορεί να βρεις κομμάτια και σε μαγαζιά με είδη μοντελισμού, γιατί φτιάχνουν με αυτά βουνά κλπ για τα τρενάκια. Αν δε βρεις στο παραπάνω μαγαζί ρίξε μερικά τηλέφωνα σε τέτοια μπας και σταθείς τυχερός!
|
||||
|
||||
![]()
δεν αποκλειεται να εχουν. εχει παρει το ματι μου μερικες φορες,αλλα συνηθως εχουν πολυ μικρα κομματια για διοραματα κλπ,ασε που δε θα συμφερει οικονομικα γιατι ειναι και πιασο..ες κιαυτοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να ρωτησω κατι, πηγα σημερα σε ενα καταστημα με δομικα υλικα και προς εκπληξη μου ειδα φελλο, δεν ειχε αυτην την οψη
http://www.neonplants.gr/wp-content/...5/dscn3268.jpg ηταν πολλα μικρα κομματια ενωμενα, αλλα δεν ξερω πως ηταν ενωμενα και αν θαναι ασφαλες. Παντως ηταν πανεμορφο! Σαγρε αγρια την οψη και περιπου 4-5cm παχος. Πως μπορουμε να το μαθουμε? Αυτοι δεν ηταν σιγουροι να με ενημερωσουν. Ποιος εμπορευεται πλεον κατι τετοιο? Γιατι αποτι καταλαβα η decork μαλλον δεν φερνει πλεον. Αν υπαρχει και καποια πληροφορια για θεσσαλονικη ακομα καλυτερα, αλλα και αθηνα. |
|
||||
|
||||
![]()
ο φελλός όταν βρέχεται και μάλιστα για μεγάλο διάστημα, μαυρίζει. τώρα αν βγάζει και κάποιες ουσίες ωφέλιμες ή βλαβερές δεν το ξέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κιτρινιζει αρκετα το νερο αλλα δεν με χαλαει ισα ισα. Και με την τυρφη το ιδιο γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
εννούσα μαυρίζει ο ίδιος όχι το νερό. ναι το νερό κιτρινίζει κι αυτό είναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
Α καταλαβα, ευχαριστω για το ινφο, δεν με πειραζει να μαυρισει ο ιδιος οκ. Κατσε να τον βρουμε πρωτα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY BACKGROUND | evita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-02-10 01:16 |
background | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 06-03-09 20:06 |
D.I.Y background | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-02-08 21:54 |
DIY Background | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-02-08 19:12 |
Φελλος για χρηση στο ενυδρειο. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-10-04 07:02 |