|
|
||||
|
||||
![]() αυτο το ενυδρειο θεορητε κοινωνικο και βιοτοπικο το λες με λιγη φαντασια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..αλλα ειναι με αλλα ισομεγέθη ψάρια...και οχι με σκαλαρια πχ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος που το ζω
θα σου πω τη γνωμη μου αμα τα μαθεισ σε ζωντανη τρωφη (ψαρια ) τοτε ναι δε μπορεις να τα βαλεις μαζι εμενα στη δικια μου περιπτωση η αροανα μπορει να φαει ολα τα ψαρια του ενυδρειου μου αμα θελει αλλα εχει μαθει αλλιος οταν παει σε μικρο ψαρι διπλα δε του δινει σημασια ποιο πολυ κυνιγαει το καλαμαρακι και το μαριδακι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θηρευτες σε κοινωνικο ενυδρειο?γιατι να εχουμε τετοιο ειδους ψαρια στο ενυδρειο μας?οποιος θελει ας μου δωσει μια απαντηση παρακαλω..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τα άλλα είδη γιατί να έχουμε δλδ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την αποψη μου θα επρεπε να ειναι μονο στην φυση.... Καταπατονται τα αγρια εντσικτα του κυνηγου στο ενυδρειο κατα την αποψη μου παντα
|
||||
|
||||
![]()
και δίσκους ας πούμε γιατί να έχουμε στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι και καλοταισμενα οπως λεει το παιδι δεν εχουν προβλημα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 100 λτ με ψάρια νοτιοανατολικής ασίας | kostiscv | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 13-05-09 14:05 |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
Γνώμες για ψάρια σε κοινωνικό | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 26-02-08 11:46 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |