|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ντρέπεται να πει Sulawesi γιατί του λιώσανε τα pogostemon!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν 1ο ενυδρείο μασκαράδες με esomus danricus ![]() Και 2ο ενυδρείο……Ασία με choco! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
CHOCO E???(ΧΕΧ)...λοιπόν..(οκ θα δω τι θα κάνω με ρίζες)....η ιδέα sulawesi ειναι πολύ πρωτότυπη..παντως..εμένα με ψήνει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμε για 2 Ασια ε...
Επρεπε να κλεισουμε και τριτο μαλλον... ![]() Προλαβαίνουμε αμα θελετε...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι..κάτι μου λέει οτι θα τα πάμε πολυ καλα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δευτερα θα παω να δω απο κοντα τα ψαρακια που ανεφερα σε προηγουμενα μηνυματα μου να δω σε τι κατασταση ειναι,στον διαγωνισμο θελουμε ψαρια με τα χρωματα ενηλικιωσης και να ειναι φοβισμενα,δεν εχει νοημα ακομα και να ειναι το καλυτερο ψαρι αν συνεχως καθετε στρεσσαρισμενο και κρυμμενο,χαλαει το κονσεπτ και την διαθεση οποιου το βλεπει.
Επισης θα παω να δω καποια κιλλι Αφρικης οπως επισης να ριξω ενα ματι και σε Αυστραλια. Α ναι,θα κοιταξω και καποια Paratilapia Polleni,ψηνεται κανεις για Μαδαγασχαρη?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι λίγα τα λίτρα για polleni?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |