|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω το anubias τυπου ριο 240 να ξεπερναει τα 300...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δειξε μου ποιο λες να το δω κι εγω |
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο, πραγματι το ενυδρειο του Μιχαλη ειναι ισως το μοναδικο 'μεγαλο' ενυδρειο που εχει γινει παρουσιαση.
Ειναι ομως αυτο το 1ο του ενυδρειο; Αυτο που θελω να πω, οτι ειναι μαλλον σπανια η περιπτωση, καποιος αρχαριος να ξεκινησει με ενα μεγαλο ενυδρειο, γιατι απλα ετυχε να του κανουν δωρο χρυσοψαρα και τα συμπαθησε. Καμια...συμβουλη για βυθο; ------------------------- Παράθεση:
Απλα εχω 'δεθει' με το μικρο και δεν θελω ακομα να το αποχωριστω. Ισως καποια στιγμη ομως το κανω. Και αυτο θα γινει οταν οχι απλα μου το λενε αλλοι, οταν 'καταλαβω' κι εγω οτι ετσι θα ειναι και το καλυτερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lionor : 14-09-12 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aν ειχαμε την τωρινη μας πειρα οταν ξεκιναγαμε, τι ενυδρειο θα ειχαμε? Ηδη μονος ειπες οτι ξεκινησες με γυαλα, πηγες σε μεγαλο πλαστικο καδο, και τωρα πας για 180 ![]() Γιατι τα μεγαλα ειναι πιο ευκολα απο τα μικρα και τα χαιρομαστε και πιο πολυ ------------------------- Σε λιγο καιρο θα δεις και απο μενα ενα 500 λιτρο με χρυσοψαρα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 14-09-12 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για το 1mm aquatica αμμοχαλικο, σου ειπα ηδη μονο σε ενυδρειακα καταστηματα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Aν...καποτε, μπω εδω και ρωταω τι ενυδρειο να παρω (ενω θα εχω ηδη το 180λιτρο) τοτε θα εχεις δικαιωθει απολυτα! Ξαναλεω ομως, οτι πρεπει να ειναι πολυ σπανια η περιπτωση, ενω αρχαριου να ξεκιναει με 300-500 λιτρο ενυδρειο, ποσο μαλλον οταν δεν ξεκιναει απο δικη του επιλογη, αλλα λογω ενος...δωρου που του κανανε. Για την αμμο σορρυ, δεν το καταλαβα οτι την βρισκω σε ενυδρειακα. |
|
||||
|
||||
![]()
στο πετ σιτυ,ειδα σημερα αυτα τα anubias με την 60% εκπτωση.
ειχε ενα λοιπον,δεν θυμαμαι ακριβως λιτρα,νομιζω 340(?) 1.20 σιγουρα,επι 50 επι 60?κατι τετοιο. το ειχε μαζι με την βαση 390 ευρω και μου ελεγε πως μονο με την βαση το δινει και οταν επεμεινα εαν το δινει σκετο,το εδινε 300 (χωρις φιλτρο βεβαια). ειχε και μικροτερα και μεγαλυτερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οτι θα μεινει νανος δε σημαινει πως δε θα αναπτυχθουν καποια εσωτερικα οργανα κανονικοτατα σε βαρος τω υπολοιπων δινοντας του ενα πολυ οδυνηρο τελος
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κι άλλα ζωντανά οι λίμνη (στο Τρίτση), απλά για λόγους πληρότητας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα δεν θα φτασει μεγεθος που θα εφτανε σε μεγαλυτερο ενυδρειο. Αλλα προβλημα υγειας δεν πιστευω οτι θα εχει.
|
|||
|
|||
![]()
Νανος μενει, αν 'ζησει' σε κανα 20-30 λιτρα ενυδρειο. Εκτος κι αν κανεις αυτο που μου ειχαν πει σε πετσοπ: να μην το ταιζω πολυ για να μην μεγαλωσει
![]() Απο αντεμισαρη τι βοτσαλο να διαλεξω; (αν τυχον δεν βρω την αμμο) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεχασες τα Oscar... Οσο για τα Anubias εννοω αυτο http://www.petcity.gr/product/ANUBIA...-23400239.html χωρις την βαση.
|
||||
|
||||
![]() ΕΙΔΕΣ OSCAR σε αυτη τη λιμνη ? ![]() ![]() ![]() χαχαχα ελεος... κριμα γιατι το χειμωνα δε θα τον βγαλει αλλα ζωντανα που εχω δει ειναι οι παπιες και οι χελωνες... αν και ειναι το ορμητηριο μου, οσκαρ δεν ειδα (αλλα κατι black moor τα εκοψε το ματι μου)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα σημερα ο ιχθυολογος(πρρτττ) του πετ σιτυ μου ειπε οτι στα χρυσοψαρα ειναι τελειως υπερβολικο να κανουμε μετρησεις,δεν χρειαζονται,αλλα εφοσον επιμενω,να μου δωσει τεστακια,αλλα δεν ηξερε σε ποση ωρα δειχνουν,γιατι δεν ηξερε τι σημαινει το 3 sec που εγραφαν πανω τα κουτακια κι επισης μου ειπε οτι τα τροπικα θελουν.."εκει μωρε,καπου 35 βαθμους?κατι τετοιο ...εκει περιπου..."και τα χρυσοψαρα 28 ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 14-09-12 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα λιτρα ειναι αυτο? τωρα ειδα,350,καλα θυμομουν. εμενα δεν μου αρεσε γιατι ηταν πολυ ψηλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |