|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατησα δεξι κλικ (στη σελιδα του σαιτ που με εβγαζε το λινκ) > προβλη πληροφοριων σελιδας > ασφαλεια > και εσβησα τα cookies
Δεν μου εχει ξαναβγαλει λινκ μεχρι τωρα Εκανα και ενα σκαναρισμα δεν βρηκε τιποτα
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή όταν φτάνουμε ασφάλεια>cookies, τι κάνουμε εκεί;
δηλαδή τι επιλέγουμε; τα απομακρύνουμε όλα; μεταξύ μας έτσι, δεν ξέρω τι είναι τα cookies. |
|
||||
|
||||
![]()
προβολη cookies και οποιο σαιτ δεν αναγνωριζεις και χρησιμοποιεις το στελνεις
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνωμη, εννοω οτι τα antivirus στην λιστα (database) εχουν και spyware εκτος απο ιους να ψαχνουν. Το μονο που δεν εχει η free εκδοση ειναι την επιλογη για internet security, αλλα με ενα προγραμματισμενο σκαν μια φορα τη βδομαδα βγαινουν ολα (σπανια βρισκει κατι να βγαλει ουτως η αλλως). Quarantine ολα και ειστε οκ. Γενικα θαθελα και ενα internet security ενεργοποιημενο αλλα στα pc ισχιει το "φτιαξτο ΜΟΝΟ οταν δεν δουλευει". Εφοσον μου κανει τη δουλεια μου δεν προσθετω τιποτα.
ΥΓ τα μπισκοτα δεν ταχω πειραξει ποτε προσωπικα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια εικονα 1000 λεξεις! | klipitiklopos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 155 | 20-06-13 14:32 |
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................. | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 13-07-04 11:24 |