|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι... νομιζω ομως πως ειναι μονο η γυαλα και το επιπλο, σκετα...
Ενταξει για 300αρι δεν το συζητω παντως γιατι για μενα που ειμαι τελειως απειρος, και δυσκολο θα μου ειναι να το συντηρω και η τελικη του τιμη ξεφευγει. Το 180αρι που προτεινα κανει τελικα για αυτο που το θελω ή οχι....; |
|
||||
|
||||
![]()
για το αν μπαινει comet σε τοσο μικρο ενυδρειο θα σου απαντησουν οι χρυσοψαραδες που ειναι πιο σχετικοι με το ειδος, αλλα αυτο που θελω να σου πω ειναι ο γενικος κανονας:
Οσο πιο αρχαριος ειναι καποιος τοσο περισσοτερα λιτρα ειναι αυτα που εχει αναγγη γιατι απλα θελουν και λιγοτερη συντηρηση και συγχωρουν και καποια λαθη, και οσο αυξανει η εμπειρια μπορεις να πεις πως εισαι σε θεση πλεον να κουμανταρεις μικροτερα (μεχρι ενα λογικο σημειο βεβαια οχι κατι δεκαλιτρα και δεκαπεντολιτρα που ακουω γιατι αυτα θελουν ειδικο εργαστηριο με τον εξοπλισμο της ΝΑΣΑ)
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει δεν προτεινα 15 λιτρο
![]() Συμφωνα με οσα εχω διαβασει ολο αυτο τον καιρο, ενα 180 λιτρο θεωρειται ως το 'ελαχιστο' για χρυσοψαρα comon, comet... Ας ακουσω και αλλες γνωμες, γιατι λεω το σαββατο αν ειμαι καλα, να παω να το 'κλεισω' |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, καποιος που εχει εμπειρια με αυτα τα ειδη θα σου πει καλυτερα, αλλα αν εχεις διαβασει πως αυτο ειναι το ελαχιστο ξεκινα με το δεδομενο οτι ενας αρχαριος δε μπορει να κουμανταρει τα ελαχιστα μεγεθη.
Tα comet και τα comon ειναι μεγαλα ειδη
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι να μην μπορω ομως; Εδω και 7 μηνες 'κουμανταρω' ενα 50 λιτρο, εστω κι αν στην αρχη δεν απεφυγα τα 'λαθη', κυριως απο δικη μου αγνοια.
Καλα βεβαια πολλοι, εχουν comet σε γυαλες ή σε 80λιτρα αντε το πολυ κανα 120λιτρο. Ειπα να κανω την 'υπερβαση' και να παω σε λιγο μεγαλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ, αφου το να τα διατηρσεις σε ενα χωρο που καπου διαβασες πως ειναι ο ελαχιστος, το θεωρεις υπερβαση δεν εχω να πω κατι αλλο, καλη επιτυχια στο πειραμα
|
||||
|
||||
![]()
Για μεταχειρισμένα δεν ενδιαφέρεσαι? μπορείς να βρεις τα 180 lt με βάση 150-200 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση.
Παρ' όλα αυτά, συμφωνώ με τον Nick, καλύτερα δώσ'του τον χώρο που χρειάζεται. Τι σε αποτρέπει από τα περισσότερα λίτρα? Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι του χώρου, όλα τα άλλα είναι πιο εύκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω η τιμή στο 1 ποστ για το rio 180 είναι αρκετά καλή. που το βρήκες τόσο;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μεταχειρισμενα μαλλον οχι. Εκανα μια προσπαθεια, που ηταν ακαρπη. Ετσι κι αλλιως ειναι λιγα αυτα που πουλιουνται, συνηθως δινονται ή τα πολυ μικρα ή τα πολυ μεγαλα. Συμφωνα με ο,τι εχω διαβασει, ο φυσικος του χωρος ειναι η...λιμνη και δεν νομιζω να υπαρχει και κανεις που για 1η του φορα να πηγε να αγορασει π.χ. 300 λιτρο ενυδρειο για να βαλει χρυσοψαρα... Σπυρο (delta66) εσυ τι λες...; (γιατι οι φιλοι εδω δεν πολυσυμφωνουν με την ιδεα μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |