|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσο θελει ας ειναι, μην ανησυχεις, αρκει να ειναι ψηλα.
Ο τροπος που περιγραφεται το στρωσιμο ειναι πολυ καλος για να κατανοησει καποιος τον κυκλο του αζωτου με μετρσεις και αργο στρωσιμο, αλλα στην πραξη βαζουμε παραπανω
|
||||
|
||||
![]()
και να μην το καταλαβεις δε σε πειραζει.αν το περασει θα σου δειχνει 5.δεν εχει σημασια το ποσο ειναι,αλλα αυτο που θα ειναι να ειναι σταθερο οσο μπορεις.μπορεις να το κρατησεις και στο 3 αλλα θα πρεπει να κανεις μετρησεις ωστε να βλεπεις τι γινεται και καθε ποτε θα πρεπει να ριχνεις,αφου αργοτερα οταν προχωρησει λιγο το στρωσιμο θα πρεπει να ριχνεις περισσοτερο για να κρατας τα ιδια επιπεδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας αυχαριστώ πολύ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
btw εγω οταν εστρωσα ετσι κρατουσα στο 8, τα επομενα δεν ξερω ποσο ειχαν γιατι δε μετραγα συχνα, απλα κρατουσα αρκετα υψηλα (υπερβολικα υψηλα)
Απο τη στιγμη που θα δεις τερματισμενα τα νιτρικα σου ασχετα αν βλεπεις αμμωνια η οχι το θεωρεις στρωμενο και οποτε θες σταματας την αμμωνια και κανεις ολικη σχεδον αλλαγη νερου, την επομενη μετρησεις και αν δεν υπαρχει προβλημα (σε αυτη τη φαση το προβλημα που μπορει να δεις ειναι καπως υψηλα νιτρικα οποτε αν συμβαινει κανεις μια ακομα αλλαγη, μικροτερη φυσικα) βαζεις κανονικα ψαρια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποια μερα στρωσιματος εισαι και τι μετρησεις εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στην 5η μέρα και η αμμωνία είναι πάνω από 5..το ph μου ειναι καπου στο 8!νιτρώδη δεν έχω..τα άλλα τεστ δεν τα έχω ακόμη..
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι αν η κλιμακα του τεστ φτανει μεχρι το 5 δε θα μπορει να σου δειξει παραπανω.θαναι εκτος κλιμακας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-09-12 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις νιτρωδη ακομα απλα περιμενεις (οκ 5η μερα δεν ειναι πολυ) προφανως ηταν αρκετα καλα αποστειρωμενο το ενυδρειο σου και οτι εχει μεσα κι ακομα δεν εχουν πολλαπλασιαστει αρκετα βακτηρια.
Μην ανησυχεις (απο ενυδρειο σε ενυδρειο παντα διαφερουν οι χρονοι) θα εμφανιστουν και τα νιτρωδη και μετα και τα νιτρικα κρατα την αμμωνια ψηλα και θα στρωσει γρηγορα και σωστα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία DIY CO2 | ShadowVValker | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-06-12 13:15 |
Απορία. (Caridina cantonensis) | iliasselimis | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 23-10-10 19:33 |
Απορία | Angel_Nick | Δίσκοι | 5 | 08-10-10 11:44 |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |