Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-09-12, 16:40
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής

Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Προεπιλογή

Παντως τα Mascara barb θα μπορουσαμε να τα συνδυασουμε με ΕΝΑ απο τα ακολουθα με την σειρα προτεραιότητας που τα αναφερω:

1. Ενα ζευγαρι απο Etroplus maculatus http://www.seriouslyfish.com/species/etroplus-maculatus

2. Ενα γκρουπακι απο Striped panchax ή Golden panchax http://diszhal.info/english/killifis...s_lineatus.php

3. Μια ομαδουλα 4-5 dwarf puffers http://www.seriouslyfish.com/species...-travancoricus

Tα πρωτα τα εχει δει συχνα σε λιστες στην Αβυσσο,οποιος γνωριζει το παλικαρι ας κανει μια ερωτηση.

Τα δευτερα συχνα τα εχω στα petcity,οποιος τα δει ας το αναφερει

Τα τριτα ειναι αρκετα κοινα,οπου τα δειτε αναφέρετε το.

Αυτος ο συνδυασμος ειναι απολυτα συμβατος με Ινδια,Κεραλα,Netravati, Chalakudy and Kallada river.

Εχουμε επιλογες απο τελειως ξερακιανο με ξυλα και φυλλα,με σκουρο νερο,εως εξαιρετικα φυτεμενο με πεντακαθαρα νερα,και αυτο διοτι τα ποταμια αυτα απο περιοχη σε περιοχη διαφερουν ως προς την μορφολογια τους και την χλωριδα τους.
Παλιά 12-09-12, 17:51
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως τα Mascara barb θα μπορουσαμε να τα συνδυασουμε με ΕΝΑ απο τα ακολουθα με την σειρα προτεραιότητας που τα αναφερω:

1. Ενα ζευγαρι απο Etroplus maculatus http://www.seriouslyfish.com/species/etroplus-maculatus

2. Ενα γκρουπακι απο Striped panchax ή Golden panchax http://diszhal.info/english/killifis...s_lineatus.php

3. Μια ομαδουλα 4-5 dwarf puffers http://www.seriouslyfish.com/species...-travancoricus

Tα πρωτα τα εχει δει συχνα σε λιστες στην Αβυσσο,οποιος γνωριζει το παλικαρι ας κανει μια ερωτηση.

Τα δευτερα συχνα τα εχω στα petcity,οποιος τα δει ας το αναφερει

Τα τριτα ειναι αρκετα κοινα,οπου τα δειτε αναφέρετε το.

Αυτος ο συνδυασμος ειναι απολυτα συμβατος με Ινδια,Κεραλα,Netravati, Chalakudy and Kallada river.

Εχουμε επιλογες απο τελειως ξερακιανο με ξυλα και φυλλα,με σκουρο νερο, εως εξαιρετικα φυτεμενο με πεντακαθαρα νερα,και αυτο διοτι τα ποταμια αυτα απο περιοχη σε περιοχη διαφερουν ως προς την μορφολογια τους και την χλωριδα τους.
αβυσσο θα περάσω εγώ αυριο το πρωί να ρωτήσω τι μπορούμε να βρούμε απο τετοια ψάρια...η πορτοκαλι κιχλίδα ηταν το τελευταίο??..αν ναι μ αρέσει και μενα η ιδέα...!

Tάσος
Παλιά 12-09-12, 17:54
Διαχειριστής

Προεπιλογή

Η πορτοκαλια ειναι η Etroplus maculatus...

Αντε να ξαμοληθουμε να βρουμε κατι καλο,ακουω σατανικες ιδεες για το δευτερο,και ενστασεις για το πρωτο!

Να πω οτι στο ιδιο βιοτοπο συναντωνται και τα melon barb και τα odessa barb αλλα και τα rosy barb,απλα μιας και θα εχουμε ενα κοπαδοψαρο ηδη (mascara) δεν το βλεπω τοσο ομορφο σε 80 εκατοστα να βαλουμε ακομα ενα κοπαδοψαρο και συγγενικο ειδος κιολας.
Παλιά 12-09-12, 17:59
Το avatar του χρήστη AQUA PURA
AQUA PURA Ο χρήστης AQUA PURA δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθήνα, Ν.Ιωνία
Προεπιλογή

Μια ένσταση και χωρίς παρεξήγηση ( είμαι και λίγο κολλημένος βλέπεται) μήπως θα ήταν καλύτερα τα ενυδρεία να είναι species tank δλδ ένα είδος ψαριού...τι λετε?
Παλιά 12-09-12, 18:04
Διαχειριστής

Προεπιλογή

Το σκεφτηκα και εγω αυτο και ισως ειναι το πιο σωστο,απλα προτεινα τα συγκεκριμενα 3 ειδη σαν πινελιες,να δωσουμε λιγο χρωμα παραπανω και παραμενοντας παντα αυστηρα βιοτοπικοι.
Παλιά 12-09-12, 18:44
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

το 1ο τι aquascape θα έχει δηλαδη?...για το 2ο εγώ παραμένω σταθερός σε ν.αμερική αλλα δεκτές οποιες απόψεις....μπορούμε να συμπεριλάβουμε και καποιο ειδος baryancistrus μεσα ...αυριο θα περάσω απο 1-2 καταστήματα και θα κάνω μια μίνι λίστα με τα είδη που μπορουμε να βρούμε...οσο για την ενσταση και αντιπρόταση..θα συμφωνήσω με τον δημήτρη..αυστηρά βιοτοπικοί θα ειναι καλύτερο να μην εχουμε species tank αλλα περισσότερα είδη δίνοντας χρώμα και κάνοντας το ενυδρείο πιο εντυπωσιακό προς κριτές και κοινό...dimis1978 αν εχεις καποια συγκεκριμένα ψάρια που θέλεις να ρωτήσω κάνε μου μια λίστα με πμ να τα εχω υπόψιν...

Tάσος
Παλιά 12-09-12, 19:51
Διαχειριστής

Προεπιλογή

Τα τρια που αναφερω παραπανω Τασο,δες γι αυτα και βλεπουμε...

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές