|
|
||||
|
||||
![]() το ξερω, αλλα θελω να ανεβασω και φωτογραφιες κι εχω παθει μια μικρη ζημια ![]() Τεσπα, θα κανω μια παρουσιαση και φωτος θα ανεβασω αργοτερα
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά επανέρχομαι..βανάκια έχει το φίλτρο τελικα (σημερα ηρθε στα χέρια μου)...αυριο θα πάω να πάρω αλφαδολάστιχο για την εισαγωγή μονο (γιατι για την εξαγωγή κανει η διατομη που εχω)...το θεμα ειναι ..υπαρχει κανείς που να εχει κατασκευάσει μονος του τα μπαστούνια εισαγωγης-εξαγωγής?? αυριο θα περάσω απο την αγορά να δώ τι μπορώ να αγοράσω..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις αυτο που εβαλε ο maikl πιο πανω και να περασεις το λαστιχο(και δεν θα γωνιαζει) ή μπορεις να παρεις γωνιες για λαστιχο(2 για καθε μπαστουνι)ενωμενες μεταξυ τους με 5 ποντους σκληρο λαστιχο(μαυρο αν γινεται).Το αποτελεσμα ειναι σαν τα μαυρα μπαστουνια της eheim.Kαπως ετσι δηλαδη
http://fish.aquaristic.net/Eheim-Installationset-1.html
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ τζον
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω τι λεω.
|
||||
|
||||
![]()
ωραιαα..πολυ ωραια..τώρα κατάλαβα τι εννοούσες..πολύ χρήσιμο φίλε..σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!! περιμένω και τις τελευταίες πληροφορίες (στο πμ ) και αυριο θα ανέβει σχετικο θέμα DIY εισαγωγή εξαγωγη...με φωτος xexe
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω δες το βανακι και το spraybar.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινες Βραχο-Κατασκευες | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-03-12 18:42 |
κατασκευες με πλεξιγκλας! | stavaigi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-01-11 18:45 |
κατασκευες με πολυεστερα!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-09-10 21:57 |