|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
prime εχω θα ριξω αυτο γιατι μεχρι στιγμης εριχνα της sera εχω και ammolock χρειαζεται να ριξω και απο αυτο;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ριξε οποιο θες, αλλα οχι κινησεις πανικου και μην τα ανακατευεις
Το βασικο ειναι να γινει αλλαγη, ελπιζω να εχεις ηδη ξεκινησει. Το επομενο βασικο ειναι να βρεις μπολι
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μεγαλη αλλαγη το συμπληρωμα εγινε σιγα σιγα εκανα μετρηση το τεστ εδειξε 0,5 mg,να κανω και αλλη αλλαγη ριχνοντας παλι prime;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε πιο μετα, αλλα αυτο που πρεπει να γινει ΑΜΕΣΑ ειναι να βρεις μπολι
|
||||
|
||||
![]()
εκανα και αλλη αλλαγη το τεστ εδειξε 0,2 mg να κανω και αλλη αλλαγη τι προτεινετε παιδια.αν ριξω ammo lock θα βελτιωθουν τα πραγματα εβαλα και αγγελια για μπολι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εριξες prime μην ανακατευεις ολη τη χημεια του πλανητη, απλα ξανακανε αλλαγη αλλα αργοτερα.
απλα αυτο που πρεπει τωρα να κανεις ειναι να βρεις μπολι. Στην αγγελια σου επρεπε να ειχες βαλει και τη λεξη ΕΠΕΙΓΟΝ στον τιτλο, γατι το οτ καποιος ψαχνει μπολι δε σημαινει ντε και καλα πως εχει ηδη ψαρια, αλλα οκ, πιστευω ολο και καποιος να ανταποκριθει (δυστυχως εγω δε μπορω να δωσω για λιγο καιρο)
|
|||
|
|||
![]()
Να επισημάνω κι εγώ κάτι, που ίσως δεν έχει τονιστεί όσο πρέπει και νέοι στο χόμπυ μπορεί να κάνουν λάθος. Η αμμωνία εκτός από τα ψάρια σκοτώνει ΚΑΙ τα φυτά. Και πολύ γρήγορα μάλιστα. Οπότε μεγάλη προσοχή κατά το στρώσιμο του ενυδρείου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με κερατοφυλλο | karderinas33 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-03-11 12:55 |
Προβλημα με κερατοφυλλο | Stoukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 10-11-10 21:42 |
Προβλημα με κερατοφυλλο | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-04-09 20:04 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |
κερατοφυλλο! | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 16-09-07 16:07 |