|
|
|||
|
|||
![]()
οντως τα ψαρια που ψοφησαν ανεβαιναν στην επιφανεια, αλλα αυτο το εκαναν παντα και τον χειμωνα οποτε δεν καταλαβα την διαφορα, βλεπεις τα guppy και τα gourami κυριως στον αφρο κολυμπανε...
αεραντλια δεν χρησιμοποιησα αλλαγες παντα κανω μια φορα την εβδομαδα, το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα, του αλλαζω γενικα το 1/3 του νερου μεχρι το μεγιστο την μιση ποσοτητα νερου & βαζω και το αναλογο αντιχλωριο παντα . νιτρικα μετρησεις δεν κανω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλε μου φιλε.... Το ενυδρειο σου μεγαλη ιχθυοφορτηση και με ειδη που δεν μππρουν να ειναι μαζι... Καλο ειναι πριν ασχοληθουμε με την διατηρηση καποιου ζωντανου οργανισμου να ξερουμε πρωτα τι αναγκες εχει και μετα στην αγορα του..
Λες παραπανω οτι δεν εχεις το.χρονο αλλα και οικονομικο για την διατηρηση τους...καλο ειναι να τα δωσεις καπου ππυ θαζουν σωστα.... Και οταν με το καλο εισαι ετοιμος διαβασε αρκετα για να μην εχεις τα ιδια προβληματα ------------------------- Αχ τι ακουνε τα ματακια μας και βλεπουν τα αυτια μας....κοπαδι μονομαχων.....!!!! delta βοηθεια δεν αντεχω αλλο
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathaios81 : 11-09-12 στις 01:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ενα ανεμιστηρακι κανει 8-10 ευρω. Ποια δυνατοτητα δεν ειχες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα κι από μένα
Νομίζω πως ο φίλος έκανε το ίδιο λάθος που κάνουν οι 7 στους 10 νέους χομπίστες (το ποσοστό δεν προέρχεται από μελέτη ![]() ![]() ![]() ΑγοράζουΜΕ ότι μας αρέσει, αδιαφορώντας για τη συμβατότητα των ειδών Βλέπουμε τα ψάρια μας τον πρώτο καιρό να συνυπάρχουν χωρίς εμφανή προβλήματα, αλλά κάποια στιγμή γίνεται το μεγάλο μπαμ Είμαι υπερβολικά νέος στο χόμπι και δεν μου πάει να δίνω συμβουλές Θα πω μόνο μία πρόταση : Ξεκίνα διάβασμα και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τον μεγάλο πειρασμό που μεταφράζεται σε :Αγοράζω ότι βρω γιατί απλά μ αρέσει Δυστυχώς οι απώλειες είναι μέσα στο "παιχνίδι". Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε Ολα τα παραπάνω, τελείως φιλικα (Σ οτι αφορά τους συγκεκριμένους θανάτους, η υψηλη θερμοκρασία και η διάρκεια της, θεωρώ πως έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο, σε συνδιασμό με τη λάθος ψαροσύνθεση - Εννοείται πως υπάρχουν πιο έμπειροι από μένα για περισσότερες συμβουλές επί του θέματος)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε οχι και "παιχνιδι"...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για χαλαζιακη αμμο | antonismag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-09-11 02:00 |
Προτασεις για ειδος ψαριων σε ενυδρειο 80 - 100 λιτρα με αμμο και πετρες. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-09-11 15:14 |
προβλημα με την αμμο | mariakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-01-11 10:35 |
χαλαζιακη αμμο για δισκους | aiptek | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-07-10 08:58 |
ψαχνω χαλαζιακη αμμο και δε βρισκω | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 22-03-10 14:32 |