|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πληρης ενημέρωση..αλλα τα εχουμε αυτα? :P χαχαχ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Άμα βρούμε nicholsi ξέρω και μια ψυχή που μάλλον θα θέλει να τα αγοράσει μετά!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ειχα και τα εδωσα,μου τα ειχε φερει ο Μανθος,αλλα δεν του εχει μεινει τιποτα.
Αν τα βρίσκαμε θα ηταν πολυ καλα! Οχι οτι θα μας χαλαγε να βρισκαμε καναν steatocranus...
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ακόμα ανοιχτός?>.μήπως μπορεί να μας βοηθήσεΙ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω δεδομενο οτι αν του ζητηθει θα κανει οτι μπορει για να βοηθησει!
Ανοιχτος ειναι,μετακομισε 200 μετρα πιο πανω,επι της Δεκελειας.
|
||||
|
||||
![]()
αν θέλετε πάντως μπορώ να κοιτάξω αν ειναι να περάσω απο κεί να το συζητήσω...αν καταλήξουμε σε τί θέλουμε ..αλλα και να τον ρωτήσω τι εχει απο τέτοια ψάρια.. αλλιώς τηλέφωνο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα θα γινουν,κατσε να βρουμε τι θα στησουμε και μετα θα κινηθουμε καταλληλα!
Ριχτε προτασεις στο τραπεζιον...... Επισης μια αλλη ιδεα που μου ηρθε ειναι να φτιαξουμε ενα hardcore βιοτοπικο και μιας και εχουμε στο παρεακι τον aqua pura να στησουμε το δευτερο ενα high-tech φυτεμενο βιοτοπο,ετσι πιο κομψο,πιο λουλουδατο,πιο aqua pura ρε παιδι μου... Ιδεες ριχνω ε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |