|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μερες ηθελες να πεις...
Εγω σε αποστολες που κανω τις βαζω σε μπουκαλι με νερακι και αρκετο αερα και με ενα κομματι κερατοφυλλο για να μην στρεσσαρονται και δεν υπαρχει προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω στειλει γαριδες με κτελ στην φλωρινα και ηταν και χειμωνας..αλλα τις ειχα σε δοχειο λαδιου
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω εχω στειλει με κτελ σε αρκετα μερη σε εναμισολιτρο νερου με νερο ενυδρειου και κερατοφυλλο, και μαλιστα καλοκαιρι, και απ οτι βλεπω ειναι μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
εχω στειλει απειρες φορες σε μπουκαλι 1.5λιτρου νερου.
γεματο μεχρη τη μεση η και λιγοτερο με νερο το κερατοφυλλο η υαλοβαμβακας ενυδρειακος χρειαζετε για να γαντζωνονται οι γαριδες να μην ταλαιπορουνται
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπεριφορά γαρίδων | chrisvari | Γαρίδες | 12 | 15-05-13 23:12 |
Πολυκατοικία Γαρίδων | rtolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-05-11 21:18 |
Πρόβλημα pm αποστολή + λήψη | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 06-08-05 14:29 |