|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νο3 0 δυσκολο . οσο μεγαλη και να ειναι η αλλαγη
βαζεις καποιο buffer μεσα και εχεις αυτες τις τιμες? |
|
|||
|
|||
![]()
Το NO3 ειναι 0 γιατι εγιναν 2 αλλαγες!!Στην πρωτη επεσε απο 40 σε 10 και στη δευτερη μηδενιστηκε!!δεν εχω ριξει τρροφη μεσα γιατι αυριο λεω να βαλω ψαρακια μεσα!Για τις τιμες που βλεπεις βαζω buffer της seachem για λιμνη Malawi!!
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο τροφουλα βαλε σε τουλι η σκετη να κρατηθει η βιολογια σου. πως εστρωσες τωρα η ειχες αλλα ψαρια και απλα αλλαξες setup.και ποτε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειχε μεσα χρυσοψαρα τα οποια εφυγαν,μετα απο 7 χρονια!!! και αλλαξε τελειως οχι μονο το set up ολο το ενυδρειο!!Στην ουσια δεν χρειαστηκε στρωσιμο γιατι εχω μπολι απο τα αλλα ενυδρεια!Το set up αυτο οπως ειναι στις φωτογραφιες τρεχει δυο εβδομαδες και κατι!!Η βιολογια του φιλτρου δοκιμαστηκε με αμμωνια και μετα απο δυο εβδομαδες ειναι εκει ακριβως που πρεπει!!
|
|
||||
|
||||
![]()
με καλυψες πληρως. η mpunes θα εκτιμισουν την αλγη σου και νομιζω οτι θα τις ευχαριστιθεις πολυ περισοτερο απο τα χρυσοψαρα φιλε μου.
καλη συνεχεια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα χρυσοψαρα μετα απο τοσα χρονια τα εδωσα με βαρια καρδια μονο και μονο γιατι δεν χωρουσαν πλεον!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ενυδρειο 40L (ψαρια) | kissamos13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 20-01-12 00:08 |
Ερωτηση για τα ψαρια | ntak | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-06-11 21:34 |
ερωτηση για φυτα και ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 16-02-08 10:35 |