|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απ την άλλη το μπάλωμα στο ράγισμα δεν είναι καλή ιδέα... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα τζάμι να μπαίνει εσωτερικά σε όλη την πλάτη.. Είναι μικρό το ευδρείο και θα είναι οκ
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει το μπάλωμα..
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγουν οι σιλικόνες...με ένα κοφτάκι... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι ρονταρισμένο ναι ίσως, αν όχι όμως πίστεψέ με, θέλει πολύυυ ώρα..
|
||||
|
||||
![]()
Ρονταρισμένα είναι αυτά τις dennerle..και σιγά το πάχος τζαμιού και σιλικόνης που έχουν!!
Giorginako στα καλά του καθουμένου σου έσπασε;;Δεν νομίζω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ώπα ρε φίλε.
![]() ![]() ![]() Πως έσπασε τελικά; Κανένα χτυπηματάκι; |
|
||||
|
||||
![]()
παλι καλα που ειχα και το αυτοκολλητο πισω ειχα και διαρροες.. βασικα υπαρχουν 2 εκδοχες η 1η ειναι η επειδη εσφιξα πολυ το φωτιστικο και η 2 ειναι μηπως μου επεσε βραχος πανω στο τζαμι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα απτο 2ο..παίζει να "βοήθησε" κ το πολυ σφιχτό κλιπ του φωτιστικου..
|
|
||||
|
||||
![]()
το σφιξιμο ειναι.αν επεφτε ο βραχος πανω στο τζαμι θα εχει εμφανες σημαδι πανω το τζαμι. το ιδιο μπορεις να παθεις και αν σφιξεις δυνατα την βρυση στον νιπτηρα , αρχιζει να ραγιζει ο πορσελανινος νιπτηρας(λογω του φορτιου που ασκουμε οταν στηριζομαστε πανω στην βρυση καθως την χρησιμοποιουμε).
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σκεφτομαι να το ξεκολλησω ολο το τζαμι να παρω ενα καινουριο πιο χοντρο ας πουμε 1 εκατοστο γιατι αυτο που εχει τωρα ειναι 0.5 εκατοστα και να το τοποθετησω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρωκτικα - Σκιουρακια. Εχουμε κανεναν που να ξερει? Περιεργος θανατος. | Stelios_Rjk | ¶λλα ζώα | 4 | 04-03-09 23:35 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |