|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
και εγω στο τελος εκει με βλεπω να καταληγω!Τσιμεντο και μονοτικο και ειθελα να το αποφυγω
ποιος σπαει χαρμανια!! |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Και η αρχη εχει γινει !Απο δω και περα να δουμε..........
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Το νερο που βλεπετε μεσα καποιες φορες ειναι για να μαλακωσει το χωμα και να το σκαψω !!!Μαλον θελει λιγο βαθος ακομα!!Περιμενω γνωμες για τη συναιχεια!!
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
πολύ τη χαίρομαι αυτή την κατηγορία του φορουμ.
δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία αυτών που μένουμε στα "κουτιά" και αναγκαστικά περιοριζόμαστε στα ενυδρεία. καλή συνέχεια φίλε μου. είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει το εγχείρημα ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι ολα εχουν τι χαρη τους !Και τα κουτια και οι λιμνες !Εχω στο σπιτι ενα μικρο ενυδρειο με τρια χρυσοψαρα που μαλον δεν ειναι για τοσα λιγα λιτρα(30)!Και λεω νξα τρα ριξω στη λιμνη οταν γινει !Τωρα εχω κολησει λογο ανεργειας και οικονομικων αλλα πιστευω οτι θα φτιαξουν ολα!Οποτε ξεκιονησα απο το απλο και φτηνο που ειναι το σκαψιμο και η ευρεση των υλικων και η ευρεση ηδεων για το πως θα γινει !!Να εχουμε και κατι να ασχολιθουμε !!!
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχχχχχ,καντην πιο μεγαλη αφου εχεις τον χωρο,ειναι κοπος αλλα δεν θα το μετανιωσεις,στην αναγκη παρε για μια μερα κι εναν εργατη !!
ζηλευωωωωωωωωω! τι βαθος εχεις κανει?εσυ θα μας πεις.. υγ..ζηλευω! ![]() |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι γυρω στο ενα μετρο αλλα εχουν πεσει πετρες και νερα και θελει παλι σκαψιμο!Το σκεφτομαι να την ανοιξω λιιιιιιιιγο ακομα αλλα δεν εχει πολυ χωρο για τα τριγυρω φυτα που θα μπουν!Τωρα εχω κολησει στο liner κατι εχω βρει αλλα θα το κοιταξω !Παντως θα ολοκληρωθει απο τον Απριλιο και μετα μετα τα κρυα!Ετσι λεω εκτος και αν με πιασει καμια τρελα και μεσα στα χριστουγεννα ριξω ψαρια !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Liner οχι μαυρο??? | kwstas_original | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 21-06-11 16:55 |
ΖΗΤΗΣΗ LINER | Samian | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 2 | 25-03-10 19:14 |