|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν στις 6 στο νέον στην τριών ναυαρχων.
Αν δεν μπορεί κάποιος στις 6 μπορεί να έρθει και αργότερα.Θα κάτσουμε αρκετά.... ![]() Τα λέμε εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Στις 6 θα καίει ο τόπος ακόμα, σκοπός είναι να βρεθούμε να τα πούμε και όχι να γίνουμε μουσκίδια από τον ιδρώτα.
Εγώ θα μπορέσω κατά τις 7 και βάλε. Ειδοποίησε κανένας Χαλβά??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδοποιησα και μπορει κατα τις 6.
Αν εχει πολυ ζεστη μπαινουμε μεσα που αν θυμαμαι καλα εχει κλιματισμο. ![]() Ξεκιναω σε 10. ------------------------- Ελάτε.Μαζευόμαστε σιγά σιγα. Έχει ίσκιο και δροσια. ------------------------- Ωραια ηταν και χτες. ![]() Ειχαμε και 2 guest star. Ελπιζω την επομενη να την κανουμε συντομα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 09-09-12 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα. Καιρό είχαμε να τα πούμε. Χάρηκα που γνώρισα νέους χομπίστες αλλά οφείλω να πω ότι ήμουν απαράδεκτος όταν κατά το τέλος της συνάντησης ξέχασα να χαιρετίσω έναν καινούριο φίλο (ούτε τ' όνομά του δεν συγκράτησα ο μλκς) κι ας καθόταν δίπλα μου. Τες πα και πάλι συγνώμη φιλαράκι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχες και το νου σου στα πιτσιρικια που τρεχανε γυρω απ τη μαχανη.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε για σημερα συναντηση κατα τις 6 στο νεον??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελευταια στιγμη ποτε να προλαβουμε να το δουμε?
Θελετε να το κανουμε αυριο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευρεση μπολιου στην πατρα | Koninos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-11-10 14:48 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |