|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης αν εκανες κανα μισαωρο να πιασεις το ψαρι που ηθελες και απο το στρες εστελνες τα μισα ψαρια στον αλλο κοσμο θα αποζημιωνες τον ιδιοκτητη τους?
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα και οι ιδιοκτητες κυνηγουν πολυ ωρα τα ψαρια και στρεσσαρονται πολυ τα ψαρια..παντως εμενα ενα πετ σοπ πριν τρια χρονια με ειχε αφησει να πιασω εγω με την αποχη ενα γκουραμι που το εχω ακομη στο ενυδρειο μ...απλως το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη με την αποχη γιατι μπορεις να τραυματισεις τηναποχη...γι'αυτο το λογο τα βαζουν σε μικρα ενυδρεια για να παινονται ευκολα και μου το ειπε ενα πετ σοπ αυτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
καμια σχεση. στο εξωτερικο εχουν 1-2 ψαρια σε καθε ενυδρειο και χιλιαδες ενυδρεια. οχι 10 ενυδρεια με 300 ψαρια το καθενα μεσα. Μιλαμε βεβαια για τα μεγαλα και/η ακριβα ψαρια
|
|
|||
|
|||
![]()
+συμφωνω αλλα και τα γρηγορα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε ιδια αποψη γι αυτο?
Διοτι εγω που εχω παει δεν ειδα 1-2 ψαρια σε καθε γυαλα,ουτε χιλιαδες ενυδρεια! Σαφως υπαρχουν καταστηματα με πολλα ενυδρεια και εξαιρετικα οργανωμένα αλλα 1-2 ψαρια ανα γυαλα εχουν μονο ψαρια δυσκολα στην συνυπαρξη και εξαιρετικα ογκώδη (φροντοζες,channa κτλ) Σε ποιο μαγαζι ποιας χωρας πηγατε εσεις? Διοτι Γερμανια,Αυστρια,Τσεχια και Βελγιο που πηγα εγω δεν...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις παει στις USA και εχεις επισκεφθει ψαρομαγαζο ή το εχεις δει στο νετ η στην tv?
|
|||
|
|||
![]()
ψαρομαγαζα μονο ονλαιν και μου εχουν πει κιολας μιας και δεν ασχολιομουν με το χομπυ τοτε
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|