|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 35 λιτρα μονο γαριδες μπορουν να μπουν.
Για οτιδηποτε αλλο κοιτα απο 60 λιτρα και πανω. Απ τη στιγμη που εφτιαξες diy δε θα εχεις κανενα προβλημα να φτιαξεις και μεγαλυτερα ενυδρεια. Γενικα βεβαια για εναν αρχαριο οσο πιο πολλα λιτρα τοσο το καλυτερο (αν και υπαρχουν αρκετα ειδη ψαριων που χωρανε στα 60 λιτρα, για εναν αρχαριο ειναι καλυτερα να ξεκιναει απο οσο μεγαλυτερα ενυδρεια γοινεται, που ειναι πιο ευκολο να κρατηθουν οι σωστες παραμετροι)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
. . (και μονομαχος)
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας.
Μία διευκρίνηση μόνο, δεν είμαι νέος στο χόμπυ ασχολούμαι από το 96' και αυτή τη στιγμή έχω 3 ενυδρεία ακόμα 180λίτρα,160λίτρα και 40λίτρα. Αυτό φτιάχτηκε καθαρά για τη δουλειά και απλά ψάχνομαι να δω πως θα το στήσω. Εχουμε και λέμε. 1m-3f platy χαλίκι-καρυδα-πετρες στο βυθό καιπερίπου 1,2watt/λίτρο φωτισμός, diy διοξείδιο από φυτά ακόμα τίποτα, μάλλον 3-4 φυτά από ΙΚΕΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις πολύ φωτισμό.
0,8-1 watt/lt βάζουν σε φουλ φυτεμένα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για καινουργιο ενυδρειο | komori | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-08-12 21:29 |
Γνωνες για το ενυδρειο μου | thomas9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-12-11 13:09 |
προτασεις και γνωμες... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 04-01-10 13:21 |
Παρουσιαση Rio 100Lt (γνωμες και προτασεις) | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-10-09 16:43 |
Γνωμες για ενυδρειο Wave | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-04-09 19:33 |