|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
leda παρα το γεγονος οτι μπορει να γινει διασταυρωση κοι με χρυσοψαρα αυτο ειναι αρκετα ασυνηθιστο ωστε η διαδικασια αυτη να συμβει στην λιμνη με φυσικο τροπο.....
Αν αυτο συμβει, τοτε οι γονοι στο μελλον θα εχουν παραξενο σχημα σωματος, τα ψαρια θα ειναι στειρα και τα χρωματα τους (σχεδον παντα) θα ειναι νοθρα.
|
||||
|
||||
![]()
Είπε τίποτε κανείς ;;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε λες??
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ αγορι μου..... μαλλον την πατησες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα την βαφτίσω Ασπασία
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ο in the pond ,γεγονος που συμβαινει τακτικοτατα.. χμ... να ρωτησω κατι,ακομη κι αν τα χρυσοψαρα δεν ειναι τα κομον η τα κομετ, παλι μπορουν να γονιμοποιηθουν με κοι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Γιαννης πιο πανω.. ![]() ![]() Ενδεχομενος να συμβει και του χρονου.......και τοτε ξερεις τι θα λεει ο Γιαννης??? Οτι αυτο το γεγονος διασταυρωση κοι χρυσοψαρου δηλαδη ειναι ενα συχνο γεγονος.... Κι'ομως δεν ειναι.. ![]() Ο Βασιλης σιγουρα εχει ακουσει οπως κι'εγω οτι μπορει να συμβει....... Το τακτικοτατα που λεει ο Βασιλης ειμαι σιγουρος, οτι δεν εννοει οτι συμβαινει σε ολους!! Εγω παντως, τοσο καιρο δεν την πατησα αλλα για να μην την πατησω τα χωρισα.. ![]() Γιατι ειπαμε.......συμβαινει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο δεύτερο σου ερώτημα φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακριβώς την διαδικασία. Επειδή μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟ συμπτωματική γονημοποίηση των αβγών, ναι, μπορεί οι γονείς να είναι κόμετ, φάνσυ κ.λ.π. Τα ίδια γονίδια φέρουν τα χρυσόψαρα, επομένως μπορεί να συμβεί, ασχέτως αν είναι πολύ αργά κ.λ.π. Αβγά και σπέρμα έχουμε, ελεύθερα στις διάφορες επιφάνειες. Μην περιμένεις όμως ότι θα δεις ποτέ σου γιγαντιαία κόι με τσουλούφια και πρισμένες κοιλιές, που να μοιάζουν με φάνσυ χρυσόψαρα έτσι? Γκριζόμορφα κανονικού σχήματος ψάρια θα πετύχεις, λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα κοινά χρυσόψαρα. Πληροφοριακά, οι απόγονοι των δύο, μετά από έρευνες, έχει διαπιστωθεί ότι είναι ανθεκτικότερα από τους δύο γονείς τους. Παράθεση:
Γιατί άκουσες κάτι? χιχιχι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω φυσικα, εννοω κατα την διαρκεια της αναπαραγωγικης περιοδου τα κοι και τα χρυσοψαρα δεν εμπλεκονται μεταξυ τους στην διαδικασια.... Μπορει να υπαρχει ενας πανικος μεσα στην λιμνη με ολα τα ψαρια αλλα στην διαδικασια κοι με χρυσοψαρα δεν.... ![]() Εκτος αν εξοστρακιστει τιποτα απο κανενα κοι και παει στα αυγα των χρυσοψαρων.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοκκινα τιγρακια ζευγαρωνουν | panosg7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-11-11 20:59 |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
Γκαστρομενο auratus,και cyn afra μικρα ζευγαρωνουν? | O Souidos | Malawi | 4 | 08-11-05 11:38 |