|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρόσβαση στη πλάτη εξωτερικα έχεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι αλλα και να ειχα, ΔΕΝ μπορω να κανω κατι. το ενυδρειο ΔΕΝ ειναι δικο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ,κάνε ότι θες, απλώς μου φαίνεται παράλογο να το έχεις άδειο και να πάρεις άλλο....
|
|
|||
|
|||
![]()
σου φαινεται παραλογο αλλα δεν εχει και κανεις καμια ιδεα! λετε να υπαρχει τροπος να γινει "ανθρωπινο" το ενυδρειο και να μην το θελω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαυρο πλεξιγκλας λεπτο σε κομμάτια για να χωρέσει να περασει απο πανω;
Δεν χρειαζεται να το κολλήσεις μπορεισ να το σφινωσεις στον πάτο και στις κοντρες
|
|||
|
|||
![]()
και πως θα σφηνωσει? δε νομιζω οτι γινεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται, μετρας την εσωτερικη αποσταση μεταξυ βασης κοντρας και πατου και ζητας ενα κοματι 2mm μεγαλητερο και ο αλλος τροπος ειναι αυτοσ που ειπε ο kfg με λιγη σιλικόνη στις γωνίες που βγενει πολυ ευκολα οταν θα μετακομίσεις..
|
||||
|
||||
![]()
βαγγελη η γνωμη μου ειναι οτι βιαζεσαι και θα δωσεις λεφτα τσαμπα και χωρις λογο.μπορεις να βαλεις κατι αλλο απο τη μεσα πλευρα της πλατης και να μην εχεις θεμα.μπορεις ενα κομματι λεπτο πλεξιγκλας,βαμμενο η εγχρωμο πλεξιγκλας.υπαρχουν σε διαφορα χρωματα και αφου θες λεπτο κομματι οσο πιο λεπτο βρεις,δε θα βγει πολυ ακριβο.μπορεις ακομα και με γυαλι βαμενο.η μπορεις να βαλεις ενα φυλο pvc λεπτο βαμενο η και με αυτοκολητο βινυλιου στο χρωμα που θες και να τα πιασεις και τα δυο με λιγη σιλικονη ενυδρειακη στις γωνιες και να καλυψεις την αφισα της πλατης.η ακομα και σφηνωμενο οπως σου ειπαν παραπανω.αυτα για πιο απλα,αν δεν θες να κανεις diy background.
ετσι οποτε χρειαστει βγαζεις την εξτρα πλατη και εχεις το παλιο. ειναι πολυ ευκολο να το κανεις,και το ενυδρειο θα γινει ΠΟΛΥ καλο.χρησιμοποιησε το. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για να εχω προσβαση στα φιλτρα θα πρεπει να βγαζω τον πενταθεσιο καναπε και το τραπεζακι, να μπαινω σε μια τρυπα 1χ1 και να κανω οτι ειναι να κανω. Απλα για να ταιζω, πρεπει να ανεβαινω στους καναπεδες. Σας λεω, δεν μπορω να το κρατησω το συγκεκριμενο ενυδρειο ενεργο. Ακομα και να εμπαινα σε κοπο κι εξοδα απλα για μια πλατη που θα μου κοστισει το 1/3 ενος νεου ενυδρειου (και δεν θα πουληθει κιολας μετα) θα εχω ενα σωρο προβληματα να περασω |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην δε θα σου κοστισει το 1/3 αλλα πολυ λιγοτερο.κανα 20αρι 30αρι ευρω το κοβω το πολυ ενα κομματι πλεξι και ακομα φτηνοτερο ενα φυλο Pvc μισου η ενος χιλιοστου.δε χρειαζεται να γινουν σημαδια,μπορεις να το κανεις χωρις να μεινει τιποτα απολυτως.
τωρα για τις υπολοιπες δυσκολιες ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις λυσεις αν θες,και ισως αν κανεις και καποιους συμβιβασμους να ειναι ακομα πιο ευκολο.σιγουρα παντως μπορεις να τη βγαλεις πολυ πιο φτηνα αποτι με το να παρεις νεο ενυδρειο 300λιτρο.εσυ αποφασιζεις βεβαια,αλλα κιεμενα μου φαινονται τσαμπα λεφτα... χρησιμοποιησε αυτο τωρα που το εχεις και μπορεις να λυσεις τα προβληματα φτηνα,και οταν μετακομισεις πηγαινε κιαγορασε ενα 1000αρι και βαλε μεσα και ιχθυοσαυρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶δειασέ το και βάλε μια αφίσα μπροστά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αδειο τσαμπι???? | nia79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-03-08 14:41 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |