|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πώς θα ήταν χωρίς και με στείρωση δυστυχώς δε μπορείς να το ξέρεις 100%. Παράθεση:
Με μια ρύθμιση στην ποσότητα της τροφής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με πάχος. Παράθεση:
Αν γίνει στείρωση πρέπει να γίνει σε (σχετικά) μικρή ηλικία ή αν υπάρχει ιατρικός λόγος. Παράθεση:
Το αν θα μασουλήσει όλο το σπίτι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσένα και σε λίγο μικρότερο από το σκύλο...με σωστή εκπαίδευση(η/και λίγη τύχη) μπορείς να αποφύγεις τις περισσότερες ζημιές! Εγώ πάντως έπεσα σε 'εύκολο' σκύλο αφού ποτέ δεν έχει πάρει/καταστρέψει/μασουλήσει τίποτα εκτός από τα παιχνίδια του. Για μασούλημα ρίξε μια ματιά προς kong - έχει μεγάλη γκάμα προιόντων που χαλάνε πολύ δύσκολα. Είναι καλό να αποφεύγεις οτιδήποτε μπορεί να φαγωθεί εκτός από ωμά κόκαλα(nylabones, χοιρόδερμα, καπνιστά κόκαλα, τεχνητά κόκαλα, κτλ). Παρα λίγο να το ξεχάσω...να σας ζήσει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε ωραια βρηκαμε που θα τρωμε τωρα με τη φτωχια που 'πεσε....
Κλεο κρατα μου ενα πιατο με γαλα και κροκετες απ'αυτες που χεις για το κουταβακι.....και εγω στην αναπτυξη ειμαι ![]() (Αααα.... και δε θα σου κατουραω οπου ναναι και δε θα τρωω τα επιπλα....γαυγισμα οοοποτε μου το ζητας..ΓΓΓΑΑΑΒ!!! ) Υ.γ.καλως τα δεχθηκατε... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | Άλλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Στο αεροπλάνο με το σκύλο μου. | zipo | Άλλα ζώα | 11 | 26-03-11 02:08 |
Βοήθεια!! | Αλέξης6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-09 16:09 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |