|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω πωσ εγινε του εριχνα καθε μερα δυο καπακια αμωνιας πολυ θα ελεγα και ειχα φωτα και αεροαντλια του φιλτρου ανοιχτη και του ειχα ριξη και ποσοτητα αντιχλωριου
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι μονο 6 μερες για να εισαι σιγουρος οτι εχεις μεγαλη ποσοτητα βιλογιας συνεχισε να ριχνεις για αλλες 2-3 ενα καπακι η και δυο τη μερα οπως τωρα και μετα κανε την αλλαγη.
Γενικα με τεραστιες ποσοτητες αμμωνιας στρωνει παρα πολυ γρηγορα (γυρω στις 10 μερες με δυο βδομαδες το πολυ) εγω το μικρο που εστρωσα ετσι (30ρι γαριδαδικο) τυ εριξα 1/4 του μπουκαλιου και μετρησα μετα απο 10 μερες και ηταν μια χαρα στρωμενο ------------------------- με αυτο τον τροπο στρωσιματος δε μας νοιαζει να μετρησουμε αμμωνια και no2, απλα να μπαζαρουν τα no3. Οταν δεις πως εχουν ξεπερασει την κλιμακα το ενυδρειο ειναι στρωμενο
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 05-09-12 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει αυτο θα κανω αλλα σημερα το βλεπω το νερο πιο θολο να συνεχεισω να του ριχνω ακαθεκτοσ μεχρι την παρασκευη? και το σαββατο να του βγαλω ολο το νερο? μολισ βαλω το καινουριο νερο θα εχω νιτρικα μπορει και αμωνια και νιτρωδη να εχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν βαλεις καινουργιο θα εχεις μονο νιτρικα.
Αν ειναι μεχρι 10-15 ειναι καλα, αν δεις καμια 30ρια ξανακανεις μετα απο λιγη ωρα λιγο λιγο αλλαγες μεχρι να παει στο 10-15 Το θολωμα δεν πειραζει. και να μη ριξεις αλλο αμμωνια μεχρι να τη φανε παλι δεν πειραζει, στρωμενο ειναι, απλα επειδη ο χρονος ειναι πολυ λιγος γι αυτο σου ειπα να συνεχισεις κανα δυο μερουλες
|
||||
|
||||
![]()
ok τοτε θα ενημερωσω το σαββατο με την αλλαγη νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
αν η αμμωνια σου ειναι μπαζαρισμενη μη ταιζεις αλλο, αν και τα βακτηρια δε θα παραμεινουν στη στηλη και θα αποικεισουν το φιλτρο κανονικα, δεν εχει κανενα νοημα, αφου στο τελος θα επιζησουν μονο οσα χρειαζονται για τον αριθμο ψαριων που θα βαλεις.
Τα πολοιπα ετσι κι αλλιως θα πεθανουν απο ασιτεια
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο μου ειχε μπει και μενα στο μυαλο στο οτι δεν πρεπει να ταιζω αλλο αφου εχω αμωνια στο φουλ αλλα δεν ειμουν συγουρος
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα το εκανα ολα τα τεστ και ειδα αμωνια 0 εφοσων δεν του εριχνα λογικο νιτρωδη κατεβικαν και ειναι στο 1,5ppm και νιτρικα ειναι στο φουλ αν αφησω θα κατεβουν τα νιτρωδη στο 0?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
γεια σας | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-03-07 11:58 |
γεια σας | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-03-07 23:48 |
γεια σας | angelwho | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-02-07 13:44 |
Γεια σας! | anmar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-07 12:02 |