|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα βάλω..! Είναι πολύ μικρό για να φιλοξενίσει ψαρια..! Αρχικά ειχα σχεφτει να βαλω εναν μονομαχο, αλλα δεν νομιζω να μπενει σε αυτα τα λίτρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε καποια γαριδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
λαθος!δεν ειναι καταλληλο για κανενα ειδος ψαριου ή ασπονδυλων και ο λογος ειναι οτι δεν εχει φιλτρο αρα δεν ειναι στρωμενο το ενυδρειο και ο βυθος θελει 2 μηνες για να δεχτει ασπονδυλα.....μην δινετε συμβουλες αν δεν ειστε σιγουροι....
Επισης 8 λιτρα δεν ειναι καταλληλο για κανενα ψαρι ή γαριδα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Νομηζω οτι 2 μηνες για στρωση ο βυθος ειναι πολύς,,αλλα νομηζω οτι ο φιλος ξερει οτι θελει στρώσιμο πρωτα ο βυθος για να βαλει γαριδες.
Αν δηλαδη τα λιτρα ηταν 15 θα εκανε για εναν μονομαχο? |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην GIANNAKIS θα βαλω φίλτρο, τωρα οπου να 'ναι! Και ο βυθος δεν θελει 2 μηνες για να "στρωθει"..! Ουτε εσυ μην δινεις συμβουλες οταν δεν εισαι σίγουρος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να θελεις βαλε αμεσως γαριδες και να δεις τι θα γινει και το εχω κανει και μου κοστισε πολυ για blue pearl......εγω ασχολουμαι 1,5 χρονο με γαριδες και ξερω τι ακριβως γινεται..... ...επισης παρατηρω οτι το χαλικι ειναι βαμμενο αρα ακαταλληλο για γαριδες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 05-09-12 στις 14:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε και εμεις μοντ για της γαριδες , και πολλα παιδια που ξερουν πολλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν Γιαννη...κατσε να τα παρουμε με την σειρα..! Κατ' αρχην ο Πάνος απλα μου πρότινε κατι....κατα δευτερον ενα ενυδρειο, για να στρωθει θελει 4-6 εβδομαδες max...! Μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα εχει γινει "ο κυκλος του αζωτου", αρα το ενυδρείο μας ειναι ετοιμο να δεχτει ψαρια! Και τρίτον το φίλτρο που θα παρω θα ειναι στρωμενο! Αλλες αποριες?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα με μονομάχους | bill_mat | Bettas | 46 | 03-06-12 16:23 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
Φωτισμός σε γυάλα | japetus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 31-05-10 19:59 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |