|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο φαίνεται,μονο να μην μπερδευτεί η αμμος με το βοτσαλακι,τοτε θα χαλάσει.
Με τα φυτα θα ειναι ποιο όμορφο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτα ποτε θα μπουν?
------------------------- Βασικά...το ενυδρειο ποτε θα γεμισει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 04-09-12 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο θα αρχισει να στηνεται μεσα στην επομενη βδομαδα!
Απο φυτα εχω πολλα μεσα στο μυαλο μου θα τα δοκιμασω και θα κρατησω αυτα που δενουν καλητερα στο ολο aquascaping! Ευχαριστω τον nicpapa για την προσφαρα του για καποια φυτα! Eιναι δυσκολη η επιλογη των φυτων καθως το ενυδρειο ειναι nano κια τα φυτα πρεπει να ειναι μικρα ωστε να διχνει μεγαλητερο το ενυδρειο! ------------------------- Λιγο δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο γιατι εχω βαλει πετρες και υαλοβαμβακα αναμεσα τους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 05-09-12 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update!
Τελικα αποφασησα να μπει αλλα ξυλα καθως δεν μου καθοταν καλα στο ματι με τα αλλα ξυλα! Τα πρωτα φυτα μπηκαν αλλα δεν ειναι και αυτα που θα καθορισουν το τελικα aquascaping! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφη η ριζα σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα ακόμα μου φέρνουν σε παρτέρι αυτές οι πετρούλες στην σειρά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάλι μ αρεσει..βάλε ριζόχαρτο για φόντο και αλλαξε θέση το φίλτρο αν ειναι εφικτό...πρεπει να φουντώσουν και λιγο τα stem plants κι θα δειξει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 24-09-12 στις 14:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω οτι τα φυτά σου πανε αργα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιο πονω λεω οτι ακριβως μπαινει μεσα στο ενυδρειο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν παμε καλα... | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-02-11 22:45 |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
IAPLC 2010 | Dimitris_Batman | Greek Aquarist's Boards | 0 | 13-10-10 17:23 |