|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι φιλε μου που θα στεναχωρησω,αλλα αυτα τα ψαρια δεν μπαινουν στα λιτρα σου,ηδη μερικα ψαρια εχουν φαει πολυ ξυλο,και εαν δεν τα αλλαξεις,δεν θα εχουν καλο τελος.Θα σου ποτεινα να πας στην λιμνη ταγκανικα ,εαν θελεις να μεινεις στη Αφικη.Εκει εχεις καποιες λυσειςγια τα λιτρα σου
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα φιλε μου,αλλα βλεπω και τα φαγωμενα πτερυγια και ουρες των ψαριων σου.Εγω απλα ειπα αυτα που πιστευω,και εσυ κρινεις.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά...μονο ενα malawi εχει (απ'οτι βλεπω) φαγωμενο το πισω πτερυγιο..και ηταν ετσι απο τοτε που το πηρα απ'το pet shop...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες Κώστα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Κώστα και καλώς ήρθες!
Δυστυχώς τα περισσότερα που παρατήρησαν τα παιδιά πιο πάνω είναι σωστά και πρέπει σύντομα αν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο ή να αποχωριστείς τα ψάρια σου, έστω και προσωρινά. Χρειάζεσαι για ένα χαρέμι ενός είδους 150-200 λίτρα και για 2 χαρέμια 250-300 λίτρα με μήκος πάνω απο μέτρο. Δεν ξέρω ποιός έκανε τον διαχωρισμό σε θηλυκά-αρσενικά αλλά εγώ βλέπω τουλάχιστο 2 διαφορετικά είδη mbuna (Pseudotropheus saulosi? Metriaclima greshakei??..) και 1 Sciaenochromis fryeri (αυτό έχει άλλες απαιτήσεις απο τα υπόλοιπα και στη φύση είναι θηρευτής των mbuna). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση και καλως σας βρηκα!!!! | jnik79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 17-06-09 18:00 |
καλως σας βρηκα | teogsbmw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-12-07 00:05 |