|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θες να φερεις δηλαδη πανω απο ενα ζευγαρι?
το λινκ θα στο δωσω το απογευματακι γιατι στα bookmarks μου γινεται λιγο της ποπης ------------------------- btw τα αυγα δεν περναναι τελωνειο ... Κανενα προβλημα
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 04-09-12 στις 10:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ή μονο αρσενικο/θυληκο ή ενα ζευγαρι ....δεν ξερω ακομα διοτι ειμαι σε διλλημα διοτι θελω και killifish και διαθετω ενα ενυδρειο για ενα ειδος....
|
|
|||
|
|||
![]()
Να αναφερω και εγω με τη σειρα μου οτι ειχα παραγγειλει 2 red tail golden arowanas (ασιατικα) και μονο το ενα εφτασε ζωντανο...
Απο πλευρα ομως μεταφορας ηταν ολα αψογα οποτε δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν για σφαλμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Στην "καλή" παραγγελία θα πάω μάλλον για Betta sp. 'Maha Chai'. Είναι από τα πιο περίεργα betta σε απαιτήσεις (brackish, αλκαλικό νερό).
|
|
|||
|
|||
![]()
link link link link link link δεν περιμενω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι και κατω απο 30-40
![]() Δεν μιλαμε για εκτροφη αλλα για αγρια πιασμενα. Predator..Steven> απο Ταιλανδη πρες τις arowanas? αν επαιξε τα ψαρια να καναν το γυρο του κοσμου σε 40 μερες δικαιολογειται να ειχες μια απωλεια
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που λέμε πιο πάνω είναι άγρια πιασμένα, οπότε οι τιμές φεύγουν και λογικό είναι. Αν θέλεις όμως, μπορείς να πάρεις μονομάχους αναπαραγωγής σαν αυτόν που έχω σε φωτογραφία παραπάνω από το aquabid.com με περίπου 20$ + μεταφορικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειχα πει και στο θεμα περι αγριων ψαριων, κατα τη γνωμη μου αξιζει να τα αποκτησεις μονο αν σε ενδιαφερει πραγματικα να διαδωσεις το ειδος τους, οποτε δεν ειναι μεγαλο προβλημα το κοστος αφου θα βγαλεις τουλαχιστο τα εξοδα σου αν οχι και αρκετα παραπανω χρηματα.
Θα ειναι εξ αλλου κακο για τα ιδια τα ψαρια να αρχισεις να τα χαριζεις και να παρει και η κουτση Μαρια. Το σωστο ειναι να τα παρουν ανθρωποι που ξερουν να τα εκτιμησουν και να μη γινει μια απο τα ιδια οπως με τους ατυχους splenders. Αυτο ολο ειναι αρκετη ευθυνη και ειναι ο μονος σκοπος που δικαιολογει να παρεις ενα πλασμα που γενηθηκε στη φυσ και να το κλεισες σε 5 τζαμια (και φυσικα πρεπει να του δωσεις και τον αναλογο χωρο) Αν απλα θες να κρατησεις τα ψαρια τοτε καλυτερα να πας σε αναπαραγωγης -οταν αυτες γινουν- που θα σου ερθουν πολυ πιο φθηνα και με μηδενικο ρισκο. Αν παλι νομιζεις πως αγαπας καποιο απο αυτα τα ειδη και πραγματικα γουσταρεις να το διαδωσεις (η και να το σωσεις ως ειδος αφου καποιοι βιοτοποι ειναι καταδικασμενοι λογο περιβαλλοντολογικης μολυνσης, πχ ο macrostomus δε κοβω να υπαρχει τα επομενα 10 - 15 χρονια, και απο τη μερια της Ινδονησιας -η της Μαλαισιας? - ειναι κατα τη γνωμη μου ξεροκεφαλια που τον θεωρουν προστατευσιμο ειδος, αλλα δεν θεωρουν προστατευσιμα τα νερα που ζει) τοτε πρεπει να διαβασεις παρα πολυ καλα τις απαιτησεις του, να εχεις βρει πληροφοριες η αν ειναι δυνατο και φωτογραφιες του βιοτοπου τους, και πολυ πριν σου ερθουν να εχεις ετοιμασει το καταλληλο ενυδρειο, οποτε μπροστα σε ολα τα υπολοιπα το κοστος του ψαριου (τουλαχιστο με τιμες Ασιας) ειναι αστειο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλεκο με χρυσοψαρα, που αλλου | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-12 15:06 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |
strodium & χαλκος | stergios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 04-11-04 16:01 |