|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε, τα δικα μου ειναι ζωηρα και δεν παρουσιαζουν προχωρημενα συμπτωματα,τρωνε με λαιμαργια και το χρωμα τους ειναι φωτεινο και εντονο,ελπιζω να τα προλαβω και να ειναι στο αχικο σταδιο ωστε να δρασει το φαρμακο
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα...
Δεν ξερω τι παρεθεσε ο φιλος απο πανω,δεν ανοιξα το λινκ μπορει να πουμε το ιδιο.... Εμενα ετσι οπως το λες,μου ακουγεται σαν Hith η οποια ασθενια ειναι λογω κακων συνθηκων νερου... Αν μπορεις γραψτο στο γκουγκλ να το δεις ή ακομα καλυτερα βαλε μια φωτογραφια για να μην γινει κανενα λαθος και ταλαιπωρειται αδικως το ψαρι |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι φιλε PREDATOR αυτο ειναι που μου ειπε και ο φιλος ποιο πανω την ξερω την ασθενεια απλα χτυπησε κι εμενα ,και πιστευω λογο οτι δεν εκανα πολλες αλαγες νερου οπως πρεπει αλλα αραια και που,γιατι φιλτραρισμα και βιολογια εχω πολυ μεγαλη... επειδη εχουν μονο μια τρυπα πιστευω οτι ειμαι στην αρχη και θα το καταπολεμησω με το hexamita.... ελπιζω τουλαχιστον
|
||||
|
||||
![]()
Την Δευτερα πριν ξεκινησω την αγωγη αδειασα 50% του νερου και εχθες τεταρτη και αφου ηταν η τελευταια μερα της αγωγης αδειασα αλο ενα 35% περιπου σημερα το πρωι εβαλα αλλη μια δοση οπως μου ειπε ο υπευθυνος του πετ σοπ .τωρα τη να κανω να βαλω αλλη μια αυριο η να μην βαλω οπως λενε οι οδηγιες, και να βαλω ανθρακα να το καθαρισω... κι επισεις σε ποσες μερρες θα δω αποτελεσματα αν το εχει χρησιμοποιηση καποιος να μου πει ;
|
||||
|
||||
![]()
Πανο βρηκα αυτο,αν δεν το εχεις δει,ισως σε βοηθησει
http://www.worldcichlids.com/diseases/Adamhith.html
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κιχλιδατε δυστυχως δεν γνωριζω σχεδον καθολου αγγλικα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον , τα ερωτηματα μου ειναι τα οσκαρ μου θα γιατρευτουν ; το μικροβιο θα σκοτωθει; και ψαρια μου θα ειναι υγιεις απο εδω και περα (με αλλαγες νερου και ολα τα σχετικα) η θα το ζαλισει το φαρμακο και θα ξαναεπιστρεψει ;
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι hexamita????
Eγινε διαγνωση? Οι τρυπες (HITH) δεν ειναι απαραιτητο οτι προερχονται απο hex http://www.greekdiscus.com/test2000/...ight=hole+head Ταιζεις πολυ πρωτεινη συνεχως? Οι τροφες ειναι φρεσκοανοιγμενες? Αλλαγες γινονται? Διαφανα περιττωματα εχουν? Bαλε πληρη στοιχεια και πληροφοριες στο θεμα σου Links για διαγνώσεις και θεραπείες ασθενειών
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
τρυπες,τρυπες,τρυπες | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-11-10 13:38 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |
ΑΡΡΩΣΤΟ ΟΣΚΑΡ(ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) | pasteris48 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-09-08 12:42 |
φυτα με τρυπες | sidirchris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 26-08-08 19:39 |