|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα το καλαθι να το πεταξω και να το γεμισω με siporax;η να κρατησω το καλαθι;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρατα το και βαλε μεσα το σιποραξ σπασμενο για να χωραει πιο πολυ, ή καλυτερα βαλε mini siporax ή substrat ή αστερακια της rena κλπ
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω πάρει το jetflo 50, για το μελλοντικό γαριδάδικό μου, υπολογίζω πως αν φύγει το καλαθάκι και μπει σπασμένο siporax μέσα σε τούλι, θα χωρέσει λίιιιιιγο παραπάνω. Δεν ξέρω αν κερδίζω κάτι ουσιαστικό, έτσι όπως το σκέφτομαι, ή είναι το ίδιο με τη λύση του Σπύρου.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει καποιος να μου πει ποσα watt βγαζει η συγκεκριμενη λαμπα Aquael Econoline 11Watt,γιατι μου καηκε και βρηκα μια καιει για 8 και βγαζει 40.ειναι πολλα τα watt;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ειναι αυτο? λαμπα αντιυλης? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτο ειναι απλα διαφημιστικο κολπο. Θα μπορουσαν να πουν "με 8 w φωτιζει οσο μια κλασσικη 40ρα" οχι καιει8 και βγαζει 40... Επισεις καμια λαμπα δε βγαζει watt, δεν ειναι γεννητρια, lux βγαζει... Γενικα καλυτερα να μας πεις τι ενυδρειο εχεις απο θεμα φυτων να δουμε τι λαμπα θα βαλεις, το πιο σωστο ειναι να παρεις αυτη που καηκε να πας σε ενα ηλεκτρολογειο για δειγμα και να βρεις μια ειτε με ιδια χαρακτηριστικα (ιδια ισχυ ιδιο φασμα) ειτε σε καλυτερα (ιδια ισχυ, με φασμα καταλληλο για αναπτυξη φυτων)
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι 60 μηκος χ 30 πλατος χ 45 υψος και οσο για φυτα εχω πλαστικα.το ενυδρειο το εχω παρει απο το carrefour και δεν μπορω να βρω λαμπα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |