|
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογια δεν επηρεαζεται απο το co2.Το μονο προβλημα ειναι οτι θα μαζευει διοξειδιο το φιλτρο και θα το αποβαλλει με αποτελεσμα το να ακουγεται(λιγο βεβαια)και να πηγαινει χαμενη καποια ποσοτητα co2.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν αναρωτιέστε για την κυκλική ροή του νερού μου γίνεται λόγο του ότι το ενυδρείο μου είναι 60lit ![]() ![]() ΥΓ Το φίλτρο μου είναι το Fluval U2 6W, 400L/H και την εξαγωγή του την έχω βάλει στο B όπου μου βγάζει το νερό από το κέντρο. Δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο αυτό, έτσι μου έκοψε, έτσι το έβαλα. Πιστεύω πως από τη θέση B διανέμεται καλύτερα το νερό στο ενυδρείο. Σιγά το ενυδρείο θα μου πείτε αλλά.... αυτό έχω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με την πρωτη ευκαιρια, σημερα-αυριο θα βαλω την εξοδο του co2 σε εναν κυκλοφορητη. (θα χρειαστω και μετρητη φυσαλλιδων εεε?)
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ξέρεις τι βάζεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως ποτέ δεν έχω χρησιμοποιησει μετρητή φυσαλιδων.Βάλε το σωληνακι μέσα στο ενυδρείο η σε ένα ποτήρι νερό για να βλέπεις την φυσαλίδα και ρυθμίσε το.Αφού το ρυθμίσεις βάλε το σωληνάκι στον κυκλοφορητη.
|
||||
|
||||
![]()
πριν βαλω τον κυκλοφορητη,
εχω παραγγείλει αυτον http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649 και τον περιμενω... λέτε θα ειναι οκ για 240 λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα κανει την διαχυση μεχρι να περασει απο τον βιολ.υλικο,το Filter wool το σφουγγαρι και και και...???
|
||||
|
||||
![]()
Την διάχυση θα την κάνει,αλλά όχι όλη την ποσότητα του διοξειδίου.Σε μένα τουλάχιστον δεν δούλεψε όπως θα ήθελα για αυτό και έβαλα ένα εσωτερικό φίλτρο να κάνει την διάχυση(και έχω και βιολογία καβαντζα...).
|
||||
|
||||
![]()
τελικά εβαλα εναν κυκλοφορητη και στην εισοδο του το διοξειδιο...
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η διαχυση. , εχει γεμισει το ενυδρειο μικρες μικρες φυσαλλιδες. Ομως ρε παιδια το τικ-τακ του κυκλοφορητη, πως το παλευετε? (φαντασου να πεσω και για υπνο) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμενα δεν ακουγεται.Μαλιστα βαζω και το αυτι στο τζαμι για να ακουσω ποσες φυσαλιδες βγαζει...Καλυτερα,ετσι ακους οτι δουλευει....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη το δοκιμασα και στο εξωτερικο μου. Κανει τον ιδιο θορυβο. Κανει σαν τα παλια μεγαλα ρολογια-κουκους. Ελπιζω να το συνηθισω γρηγορα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|