|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπουκαλακια απο ολα τα τεστ τα κουναμε καλα.
Σε καποια τεστ τα κουναμε ακομα πιο πολυ. ΥΓ εχει κανεις κανενα λασο ή αποχη? ![]() Δεν συμμαζευεται με τιποτα ------------------------- Αν εχεις αμμωνια στη βρυση, πρεπει να κανεις αμεσες κινησεις γιατι εκτος απο το ενυδρειο κινδυνευει κι οποιος το πινει. Τεστ σε χημειο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 03-09-12 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια...μαλλον κατι παιζει με τα υγρα τεστ στις ζεστες...εγω εχω ενα ph test της sera και μου δειχνει συνεχεια 7.5-8 ενω εχω 6.8 με 7..
|
|||
|
|||
![]()
Αν μετράς στρωμένο ενυδρείο στο οποίο δεν υπάρχει λόγος να έχεις αμμωνία πριν την αλλαγή, και παίρνεις και την ίδια μέτρηση σε νερό βρύσης, τότε σίγουρα ευθύνεται το τεστ και σου δίνει λάθος αποτελέσματα.
Αν είχε κάποιο ποσοστό αμμωνίας το νερό της βρύσης θα έκανε σίγουρα κακό στα ζωντανά σου, αλλά μέχρι την επόμενη αλλαγή θα είχε μηδενίσει ή τουλάχιστον θα είχε χαμηλώσει η ποσότητα της αμμωνίας, και ίσως να μέτραγες και no2. Σε φόρουμ του εξωτερικού πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα τεστ δεν έχουν ιδιαίτερη ακρίβεια και θα πρέπει ανα τακτά χρονικά διαστήματα να εξακριβώνονται τα αποτελέσματα που δίνουν(κάποιου είδους calibration). (π.χ. http://www.plantedtank.net/forums/sh...ad.php?t=83545) Δεν έχει ασχοληθεί κανείς βέβαια με το calibration για τεστ αμμωνίας, αλλά μπορείς πολύ εύκολα να βρεις νερό με 0ppm για να εξακριβώσεις ότι το τεστ σου δίνει λάθος αποτελέσματα!(απιονισμένο, νερό στρωμένου ενυδρείου, κτλ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Που θελεις και αποχη! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεοστημένο και προβληματικό | Χριστόφορος Μίχας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 23-03-10 12:38 |
προβληματικό φυτό | VLASIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 19-03-10 22:31 |
Το πρώτο μου υγρό τεστ | dfoust | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-02-09 20:29 |
Υγρά τεστ | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 14:11 |