|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο φαινεται καθαρο και τα ψαρια σε καλη κατασταση.
Αρκετα ανησυχητικό οτι το ενα αναπνεει στις περισσοτερες φωτο απο την επιφανεια Ο παγκος φαινεται ο μισος να μην εχει υποστηριγματα απο κατω?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι το ιδιο,ειναι μια το ενα,μια το αλλο,αλλα δεν ειναι ετσι συνηθως,απλα οταν πλησιαζω αρχιζουν να ψαχνουν για φαγητο και ανεβαινουν.
ομως,ναι,εχω παρατηρησει πως αρκετες φορες ανεβαινουν ψηλα και με το στομα ανοιχτο,αλλα νομιζα πως το κανουν επειδη ειχε πεσει πεινα.. θα τα παρατηρησω κι αλο τις επομενες μερες και θα σου πω. ο παγκος ναι,εξεχει μπροστα,διοτι βαζουμε σκαμπο, στο πισω μερος ομως που ειναι στηριγμενος,εχει μεγαλα και φαρδια ντουλαπια μεχρι κατω το πατωμα,ειναι η κουζινα δηλαδη απο πισω και πισω του ακριβως στη γωνια, ο νεροχυτης (αρκετα βολικο κι αυτο οσον αφορα τα νερα). το φαρδος που εχει ντουλαπια απο κατω ειναι 35 ποντοι και το μακρος του 2 μετρα. στην αναγκη θα φτιαξω μια καλη υποστηριξη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μετρηση αμμωνιας θα ηταν χρησιμη
Θα προτεινα να βαλετε δοκους υποστηριξης στη πλευρα που δεν στηριζεται ο παγκος
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρησεις,ποτε ειναι καλο να γινουν για πιο εγκυρο αποτελεσμα γενικα της ποιοτητας του νερου?
εννοω,να εχω κανει μικρη αλλαγη στο νερο?αλλαγη και την επομενη μερα μετρηση,η πριν την κανω,με νερο 5 ημερων πχ ,χωρις να εχει αλλαχτει? |
|
||||
|
||||
![]()
εντελως ασχετο, αλλα παπυρους που πουλανε?
Αν πχ χρησιμοποιησω σε ενα ανοιχτο ενυδρειο θα μεινει σε λογικο υψος η θα φτασει 1-2 μετρα?
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτρακι αλλαξες ή εβαλες αυτο που ειχες; Τι υλικα εβαλες μεσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρηση πριν την αλλαγη* αλλα κι οποτε εχουμε υποψια οτι κατι δεν παει καλα
* για να ξερουμε την χειροτερη κατασταση του νερου. Επισης ειναι ευκολο να υπολογισουμε στο περιπου την κατασταση μετα, αφου πχ αν βρουμε 30ppm νιτρικα και κανουμε 50% αλλαγη θα εχουμε μετα 15ppm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω δει να πουλανε,τους πετυχα σε σημεια που χυνονται συνεχως νερα και τους πολλαπλασιασα ευκολα με λιγα φυλλα. εαν θελεις,να φτιαξω να σου δωσω. φιλτρο εβαλα αυτο που ειχα και τον αλλο μηνα θα παρω εξωτερικο μια και καλη,ετσι κι αλλιως αυτο ηθελα να το κρατησω. εχει μεσα παλιο σφουγγαρι με μπολι,παλιο σιποραξ με μπολι,και το μισο απο το δικο του καινουργιο σφουγγαρι. καταλαβα για τις μετρησεις,ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα χρειαστω σε κανα δυο μηνες... δεν εχω δει ποτε να πουλανε...
|
||||
|
||||
![]()
οουυυ,μεχρι τοτε,θα εχω φτιαξει πολυ,γιατι ετοιμαζω και για την λιμνη μου!
οποτε χρειαστεις,μου λες. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια-ετοιμοθανατο χρυσοψαρακι!!! | ino | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 90 | 06-02-12 23:58 |