|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις red cherry αφου στρωσει πρωτα ο βυθος σου ή αν κρατησεις λιγο απο το παλιο σου χαλικι και το διασκορπισεις πανω απο το καινουριο(που θα βαλεις).
|
|||
|
|||
![]()
οι red cherry συμβιωνουν με τις red crystal?και τι εννοεις να στρωσει ο βυθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρεις ΜΟΝΟ λιγο επιφανειακο χαλικι και θα το σκορπισεις, οχι με σκαψιμο και ο βυθος μπολιαζεται μια χαρα.
στρωσιμο βυθου ειναι η αναπτυξη ετεροτροφων που χρειαζονται για τη διασπαση των οργανικων. Δεν ειναι τοσο δυσκολη η αναπτυξη τους και ο πολλαπλασιασμος τους αλλα οταν υπαρχει χαμηλη ποσοτητα ρυπων και καλη καθαριοτητα δεν αναπτυσονται και πολυ γρηγορα γι αυτο λεμε κανα διμηνο-τριμηνο για να στρωσει. Προφανως οσοι εχουν στρωσει με τροφες δεν αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα αλλα δεν ειναι και δυσκολο να το προκαλεσουμε "τεχνητα" με μπολιασμα απο αλλο ενυδρειο που τρεχει καιρο.
|
|||
|
|||
![]()
μηπως αμα παρω λιγη βρωμα απο τα παλια χαλικια αντι να τα βαλω μεσα?το λεω γιατι εχουν βρωμισει και τα εχω βαρεθει!εξ αλλου θα βαλω μεσα και ενα παλιο πηλινο!(με αυτο δεν θα μεταφερθουν αυτοι οι οργανισμοι?)
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να βαλεις ευαισθητους οργανισμους οπως γαριδες καλο ειναι να μπολιασεις κανονικα.
Κι εγω αλλου τα διαβασα αυτα, και ειδα πως ποιανει αλλα δεν εχω δοκιμασει αλλο τροπο
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι θελεις να κανεις 100% αλλαγη νερου?
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι αυτο το ενυδρειο το ειχα πολλα χρονια πριν γραφτο σε αυτο το φορουμ και δεν ειχα ιδεα τι σημαινει στρωσιμο φιλτρου!οποτε αυτο το ενυδρειο δεν εχει δεχτει ποτε ελεγχο!αλλα πιστευω οτι μετα απο τοσο καιρο θα εχει στρωσει εστω και με λαθος τροπο!για αυτο θελω να το αλλαξω ολο το νερο!(βασικα θα κρατησω ενα μεγαλο κουβα γιατι αλλιως θα ψωφισουν και τα balloon molly!)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |