|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι, είπαμε. Βγάζω απο το φίλτρο τον άνθρακα και τον αντι-φώσφορο και θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή της τάξης του 70%. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 02-09-12 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε ειναι φυσιολογικες μετρησεις ειναι απλα αστρωτο δεν ηθελε αλλαγη μεχρι να μηδενισουν no2 +nh3 και να μετρας μονο no3 ριξε παλι βακτηρια και αστο να τρεξει.
------------------------- ------------------------- Ναι, είπαμε. Βγάζω απο το φίλτρο τον άνθρακα και τον αντι-φώσφορο και θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή της τάξης του 70%.[/QUOTE] αντιφωσφορο?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 02-09-12 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλαγή τελικά και μάλιστα τόσο μεγάλη (70%) πρέπει να κάνω ή όχι; Ναι αντι-φώσφορο εννοώ το Green-X. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εννωεις FLUVAL Clear Max ??
αν δεν εκανες αλλαγη οχι μην κανεις. διαβασε αυτοhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι ακριβώς αλλά κάτι αντίστοιχο. Αυτό εδώ. Οπότε δεν αλλάζω νερό καθόλου. Να υπενθυμίσω ότι έχω να αλλάξω νερό, εκτός από τα συμπληρώματα λόγο εξάτμισης (1-2 λίτρα, περίπου 1,5 λίτρο / ημέρα) απο τις 19 Αυγούστου. Με τα ιχνοστοιχεία που έχει μέσα είμαι εντάξει; Για τα φυτά μου εννοώ αν είμαι εντάξει, μιας και απ' ότι είδατε έχω πρόβλημα.... ------------------------- Συγνώμη ρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα πάλι τώρα. Διάβασα ξανά το άρθρο που μου έδωσες (το είχα διαβάσει και παλαιότερα) και έχω απορίες. Το NH3/NH4 και το NO2 είναι πολύ κοντά στο 0. Το NO3 είναι κάτι λιγότερο από το 25. Δεν είναι στρωμένο; Πότε πρέπει να ξεκινήσω τις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 02-09-12 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειναι τελειος 0 τοτε
πως στρωνεις με τροφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω. Εγώ νόμιζα πως δεν θα χρειαστεί στρώσιμο. Έκανα ότι είπα στην αρχή του θέματος και νόμιζα ότι όλα θα πάνε καλά. Τα ψάρια φαίνονται μια χαρά, προς το παρών τουλάχιστον... έχω αρχίσει να ανησυχώ τώρα. Με τα φυτά άρχισα, αλλού θα καταλήξω μου φαίνεται....
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Το NO3 πρέπει να πάει και αυτό 0; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 02-09-12 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
ασθένεια, πρόβλημα, νέο, φυτά, φύλλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσες γαρίδες σας μείνανε μετά τις διακοπές??? | kifinas | Γαρίδες | 20 | 11-09-11 17:40 |
διακοπές.. | kelly__ | Διατροφή | 7 | 21-07-11 14:15 |
Διακοπές | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-12-08 17:52 |
Διακοπές. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-06-08 00:15 |